Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Segítség ! Xiaomi mi home...

Segítség ! Xiaomi mi home kamera hiba?

Figyelt kérdés

Beüzemelni sem sikerült. Egyszer csak leállt és sárga LED folyamatosan ég! El is romlott ? Ennyi 15 ezer Ft ? Egy percet nem működött?

Reset gombra nem reagál. Ötlet mit lehet kezdeni ilyenkor vele ?

#hiba #Xiaomi mi home 360 kamera
2020. júl. 9. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
WiFi hálózatot megtalálta?
2020. júl. 9. 15:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer. Utána kijött valami driver frissítés. Ra nyomtam. Offline lett. Elkezdett égni a sárga led. Azóta nem beszéli a beállítást meg nem forog. Semmit nem csinál.
2020. júl. 9. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is Xiaomi telefonom van, kaptam ajándékba de a kezelése mintha kínaiul lenne megoldva, abszolút érthetetlen és bonyolult a kezelés,tájékoztató vagy segitség nincs benne, a kamera meg össze vissza fókuszál magától állandóan

Summa summarum: nem érdemes olcsó telefont venni.

Csak az a gond, hogy a jobb telefonárak megduplázódtak az elmúlt 20 évben

Szóval amig 2003-ban 100.000Ft-ért tudtam venni egy akkor csúcskategóriás mobilt, azért ma már 200.000-et kell leperkálni

(sőt az új Iphone 11 pro 300.000 ha jól tudom ami szerintem már nem gyenge arcátlanság elkérni ennyit egy telefonért)

2020. júl. 9. 16:24
 4/4 PaRtY BoY válasza:
Megoldódott? Én sajnos ugyanebben a cipőben járok! :/
febr. 9. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!