Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kamera és Sd kártya kompatibil...

Kamera és Sd kártya kompatibilítás, segítség (többi lent)?

Figyelt kérdés
Még 2018 novemberében a Black Friday alkalmából rendeltem Emagról egy Lamar 8.1 Sirius kamerát 2 év garanciával ( [link] amihez alzáról egy saumsung 32 gb mivrosdhc ( [link] kártyát is vettem. A kamera és a kártya megérkezett, jól szolgáltak, februárban és márciusban síelésről szép felvételek készültek. Aztán májusban úgy döntöttem, biciklin is kipróbálom. Ugyebár a kamera leírásában az szerepel, hogy ne rázzuk a kamerát, dehát ez egy akciókamera, mondjatok egy alkalmat, mikor sport közben épp nem rázódik. Kb 10 perc tekerés után kijelezte, hogy nem észleli az Sd kártyát, majd leállt. Otthon próbálgattam a másik Sony 8 gb-os microsdhc kártyámmal, azt sem fogadta el, pedig korábban ezzel is működött. Így hát június közepén visszaküldtem garanciára, majd ma visszahozták, hogy a kamerában nem található hiba, valószínüleg a kártya rossz. Ez azért fura, mert 1. elsőre működött ezekkel a kártyákkal és 2. a telefonomhoz továbbra is tudtam használni ezeket a kártyákat. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a kártya rossz a készülékhez, vagy a szervízben rontottak el valamit? Most mit kéne csináljak szerintetek? Hozzáértők légyszi segítsetek.

2019. júl. 29. 14:47
 1/1 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk nyugodtan küldhetted volna a kártyákkal együtt. De még mindig nem késő.
2019. júl. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!