Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Valaki mondja már el, miért...

Valaki mondja már el, miért kell egy átlag embernek egy go pro?

Figyelt kérdés
Miben más, mint mondjuk egy csúcs huaweii?

2020. jún. 14. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána az akciókamera fogalmának!
2020. jún. 16. 09:18
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
200 ezerért lehet már S10est venni. Ha az nem csinál jó videót, akkor semmi.
2020. jún. 16. 11:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Szarabb videót csinál mint egy 7-es gopro kétszer annyiba kerül és nem viheted vízbe. Miről is beszélünk?
2020. jún. 16. 11:28
 14/22 anonim ***** válasza:

12:

Akkor semmi? Akciókameráktól függetlenül, te komolyan gondolod, hogy akár egy belépű szintű MILC nyomába érne videózásban a lábujj körömnyi szenzorával? És akkor mégnem is beszéltünk céleszközökről.

2020. jún. 16. 12:09
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, viszont olvassuk el ismét a kérdést: ÁTLAG EMBERről volt szó, aki nem jár havonta szörfözni, búvárkodni, nem motorozik amit felvesz videóra, stb. Én is ilyen vagyok, a Samsungom olyan videót készít (4k 60 fps akár), amit egyszerűen nem tudok kihasználni, pedig szoktam családi eseményeket, egyéb dolgokat levideózni. Sőt, víz alatt is kipróbáltam, hátránya, hogy ilyenkor a mikorfonja meghal, 2 óra kell amíg kiszárad.
2020. jún. 16. 12:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor ha én biciklizek, mocizok, nyaraláskor búvárkodok, akkor átlag feletti vagyok? Jó tudni
2020. jún. 16. 12:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Jah meg átlagember elkölt 200-300 ezret telefonra amit ha tengervíz ér azonnal dobhatja ki jah persze.
2020. jún. 16. 12:39
 18/22 anonim ***** válasza:

15:

Bár nincsen go pro-m vagy más akciókamerám, de ettől még átlagember vagyok, és felmerül az igény. Pl. járok néha bringával munkába, évente néhány alkalommal via ferratázok vagy bejárok egy-egy nehezebb alpesi túraösvényt, néha pedig merülök is tengerpart közelében, de jártam már kiépítetlen barlangban is. Ezen helyeken mind hasznos lenne az akciókamera.

2020. jún. 16. 12:53
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Jah meg átlagember elkölt 200-300 ezret telefonra amit ha tengervíz ér azonnal dobhatja ki jah persze."

Minden második ember zsebében ott lapul valamilyen csúcskategóriás telefon. Ami tavaly 400 ezer volt, az jelen pillanatban 200 alatt van, illetve ott van a sok előfizetési csomag, amivel simán lehet bárkinek csúcskategóriás telefonja. Ez, hogy a tengervíztől tönkremegy egy telefon, szintén egy nagy probléma, mindenki a tengerbe hordja be a telefonját rendszeresen...

Amúgy leírom mostmár, dolgoztam goproval rengeteget én is (nem az enyém volt, de én készítettem a videókat). Ezek csak kiegészítő kamerának jók, pl fejkamera, vagy az autóra feltenni menet közben, motorra, biciklire, stb. De ez nem ÁTLAG felhasználás. Ha kézből kell videózni, szívesebben használok egy jó telefont, mint egy goprót, gondolok itt Samsung Galaxy S8 feletti telókra, illetve Iphone 8 felettiekre. Megnézheted youtube-n, milyen videókat lehet készíteni ezekkel. Egyébként lehet jobban kijössz, ha veszel egy S8-ast pl használtan pár tízezerért, amit csak videózásra használsz, megfelelő eszközökkel majdnem annyi mindenre lehet használni, mint egy goprot (oké, fejkamerának nem jó pl).

Na de nem akarok vitázni, ez csak a véleményem. Ha jut pénz gopróra, és be is kapcsolod gyakrabban, mint egyszer 2 évben, akkor nagyon jó, meg kell venni.

2020. jún. 16. 17:57
 20/22 anonim ***** válasza:

19

Átlag ember továbbra sem vesz ilyen telefont. Senki nem mondta hogy a gopro általános célokra jó. Ugyanúgy kudarcot vall mint bármelyik telefon. Nekem ezért van egy MILC gépem go prom meg telefonom is. Mindhárom másra jó és a három együtt nem kerül annyiba mint egy flagship telefon és van profi kép videó minőségem, vízalatti/terepre videós gépem meg a telefon amivel arcon csaphatom magam ha olyan kedvem van meg lőhetek 144p-s tictoc videókat.

2020. jún. 16. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!