Hobbi fotózáshoz kamera?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 30-40ezres árkategóriában keresek fényképezőgépet. Komoly céljaim nincsenek igazából, hobbiból szeretnék elkezdeni fotózni, így egy ideális első fényképezőgépet szeretnék. Használt is jöhet természetesen. Van esetleg tippetek, hogy milyenbe érdemes fektetni? Köszönöm előre is a segítséget 😊

2020. jún. 12. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiért nincs túl nagy választék.
2020. jún. 12. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy bridge gép megfelelhet neked. Nem kell a legújabb. Ismerősöm pl Canon sx620hs géppel nyomja. És nézhetőek a kepek. Igy egy lepesből tudsz nagylátó és tele kepeket készíteni, hogy ráérezz az ízére.
2020. jún. 13. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is hobbiból szeretnék komolyabban fotózgatni. A Canon EOS 2000D-t néztem ki magamnak :) Mindenki dicséri, jó véleményeket olvastam.
2020. jún. 13. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ebben az árfekvésben inkább ne vegyél gépet, amíg ennyire nem tudod, mit akarsz. vegyél könyveket a fotózás alapjairól, tanulj, ismerkedj meg vele, hogy milyen szempontok alapján érdemes gépet venni. a tudással sokkal többre mész, mint egy akármilyen géppel - pl. segíteni fog benne, hogy később már tudd, hogy miért és milyen gépet is szeretnél.
2020. jún. 14. 10:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!