Milyen olcsóbb kamerát vegyek, ilyen cinematic videók készítéséhez?
Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 17:59
1/4 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=bGv5NyxPcrc&t=65s
Ilyenre gondoltam, ahol ilyen felvételeket lehet csinálni. Néztem ezt a sony rx100 m3-at, de nem tudom hogy van e ennél jobb vagy ez is megfelel az ilyen lassított felvételes zoomoláskora, mint pl egy edzés-t felvenni, ilyenek.
2020. jún. 5. 18:00
3/4 anonim válasza:
RX100-ból nyilván az MIV MV MVI sokkal jobb erre.
4/4 anonim válasza:
Ha lassított felvételt szeretnél, akkor valami olyat, ami erre képes (pl. 100-120 képkocka/sec). Ilyen felvételekhez picit komolyabb cucc kell, mert a rövid expo idő miatt kevés fényt tudnak begyűjteni. Én is Sony-t használok, A7R3, ezen a vonalon inkább már egy A6xxx szériát néznék, pl. A6400, 6600.
De ha lúd, legyen kövér, Sony A7M3, ami már ilyeneket tud (érdemes a srácot követni, elég jól nyomja):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!