Analóg fotósok! Átlagosan a Kodak vagy a Fuji film tekercsei a jobbak? Hány fénykép készítése alkalmas egy tekercs?
Figyelt kérdés
Most kezdtem újra analóg képeket készíteni a mostani film ami benne van Kodak Ektar 100 de ez még régebben került bele.2020. máj. 31. 16:52
1/4 anonim válasza:
Kodak portra 160 meg 400 a kedvencem. A fujikban is vannak jók meg rosszabbak csak már nem gyártjak így nehéz beszerezni.
2/4 anonim válasza:
ha klasszik "kisfilmes" 24x36-os a tekercs akkor vagy általában 24 vagy 36 képet lehet vele készíteni. Van 12 képkockás is, de az már ritkább. Szerintem próbálj ki párat és ami neked jobban tetszik. Ez egyéni ízlés. Mindegyik "jó".
3/4 anonim válasza:
Én leginkább Kodak Color Gold-ot használtam, "nagyobb" ISO-kkal.
4/4 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik a legolcsóbb Fuji C200 különböző tónusokba elcsúszó színe. Volt már, hogy 38 egész képet sikerült fényképeznem egy 36-os tekercsre. Igaz, ez egy Ilford Pan400 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!