Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen tanfolyamot, képzést...

Milyen tanfolyamot, képzést kell elvégezni, hogy számlát kibocsájtható videográfus legyek?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy éve már aktívan, mondhatni professzionális (tehát nem amatőr) szinten foglalkozom videókészítéssel, az egyetemünk televíziójánál, ugye oda érthető okokból még nem kell végzettség, de a későbbiekben is szeretnék ezzel foglalkozni, milyen képzést kellene elvégezhessek, hogy tudjak papírt adni róla és egyetem után legálisan tudjak ilyen munkával pénzt keresni?

Válaszaitok előre is köszönöm!

2020. máj. 31. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
20%

Fotográfus és fotótermék-kereskedő

[link]

meg persze kell egy vállalkozás is!

"számlát kibocsájtható videográfus"

ezen meghaltam :DDDDDDD

komolyan mondom csináltass ebből pólót és ebben menj videógrafálni :D

de én a helyedben lefoglalnám a szamlatkibocsajthatavideografus.hu domaint is mielőtt más megteszi! :D

2020. máj. 31. 14:22
 2/2 anonim ***** válasza:
84%
Mozgóképgyártó OKJ a régi rendszer szerint, mozgókép- és animáció szakképesítés az új szakmajegyzék szerint. Komolyan ennyire bonyolult ezt kiguglizni?
2020. máj. 31. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!