Canon PowerShot G3 gépet javítanak még valahol?
Figyelt kérdés
16 év után, sajnos, tönkrement a gépem: fényképezéskor beragad a retesz egyik lamellája. Van, hogy csak az nem fordul ki, van, hogy az összes zárt állásban ragad és ezért 20 képből 19-en csak nagy feketeség van. Javítják még az ilyen régi gépet valahol emberi áron? (Kb. 20 e Ft-ig vakon rábólintanék, hogy csinálják meg.)2020. máj. 29. 12:26
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy ha a javítóműhely Budapest vagy környékén volna, az jó lenne :-)
2020. máj. 29. 12:28
2/6 anonim válasza:
Öööö... az nem zavar, hogy 20-ért a G3-nál sokkal jobb gépet kapnál használtan? Arról nem beszélve, hogy ha mégis sikerülne kilopni egy objektívet a Canon múzeum raktárából vagy egy ráérő őrült kicserélné egy másik 16 éves gép, még működő objektívjére, attól még a többi probléma jönni fog perceken belül, pl. kijelző szalagkábel.
3/6 anonim válasza:
Hát ez nagy igazság, bár a G3-nak voltak előnyei, amelyeket valamikor utána eleresztett a Canon. Ha jól emlékszem így fejből, a G7-től már nem volt a nagy látószögnél az F2.0 fényerő például.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott le benneteket, nem én voltam, bár az első válasszal csak félig-meddig értek egyet :-)
A G3-asomat annak idején kb. 160e Ft-ért vettem. Azonban a mai gépeknél 160e Ft vagy az alatt a rekeszszám kb. 3.5-ről indul, míg ezen 2.0 volt, nincs külső vakupapucs, nem tud a gép 3 cm-ről makrózni, nincs B állás. Amelyik ezeket mind tudja, az meg már drága is és nem kompakt gép. Tudom, el vagyok kényeztetve... :-)
2020. jún. 3. 18:13
5/6 anonim válasza:
Nem a hasamra ütöttem, nekem is van. Tavaly halt be a kijelző kábele, de nem foglakozom vele, értelmetlen.
6/6 anonim válasza:
Nekem G2 van, de aztán jött az elérhető árú DSLR-ek korszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!