Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ètelfotózásra szeretnèk...

Ètelfotózásra szeretnèk fènykèpező gèpet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kezdő vagyok ezen a tèren, könnyen használható olcsóbb kategóriás mègsem gagyi fènykèpező gèpet keresek. Tudnátok tanácsot adni?

2020. ápr. 18. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Igen.

Első lépésben határozd meg, mennyi pénzt szánsz rá.

Második lépésben vedd meg azért az árért bármelyiket, amelyiknek tetszik a színe.

Az általad megadott információkból ennél konkrétabb segítséget nem lehet adni.

2020. ápr. 18. 18:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet, mint írtam nem èrtek hozzá, semmilyen mèrtèkben, szeretnèk egy fènykèpező gèpet amivel kezdőkènt is szèp kèpeket tudok kèszíteni. Az ár kategória pedig legyen 20eft tól 70eFt ig.
2020. ápr. 18. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
És a telefonod miért nem jó?
2020. ápr. 18. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Szeretnèk fènykèpező gèpet. Tudsz nekem segíteni? Èrtesz hozzá? Èn szakács vagyok ha megkèrdezik hogyan kèszül a sertèspörkölt nem kèrdezem meg hogy mièrt nem jó a vajaskenyèr. Nem elèg az infó? Segíts mit írjak mèg?
2020. ápr. 18. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

De ha azt mondom, fűszerezd meg rendesen, akkor megkérdezed, miért, ezzel most mi a baj.

Pont ez a helyzet a fényképezéssel is. Jó volna tudni, a jelenlegi rendszer miért nem felel meg, milyen téren kevés, Miben kéne többet, jobbat nyújtania.

2020. ápr. 18. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak fènykèpezőgèpet szeretnèk használni..
2020. ápr. 18. 19:52
 7/11 anonim ***** válasza:
63%

Akkor viszont az van, amit az első válaszomban írtam: mindegy melyiket veszed. Adott árkategórián belül a nagy gyártók gépei körülbelül ugyanazt nyújtják. Csak annyi a dolgod, hogy eldöntöd, mennyit akarsz költeni.

Azon érdemes még esetleg elgondolkodni, hogy akarsz-e a későbbiekben tanulni, foglalkozni a dologgal, vagy továbbra sem akarsz érteni hozzá. Előbbi esetben érdemes olyan gépet nézni amin már van fél-manuális / manuális mód, tud külső vakut kezelni, van filtermenet rajta, tud raw formátumban fényképezni - azonban ha nem akarsz foglalkozni a fényképészettel, mint szakmával / hobbival, ha nem akarod megtanulni a gép kezelését illetve a fényképészet legalább alapjait, egyszerűen csak egy nagyobb, külön gépen akarod nyomkodni a gombot, akkor ezen funkciók teljesen felesleges pénzkidobást jelentenek számodra.

2020. ápr. 18. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Mennyi az "olcsó"?
2020. ápr. 18. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Ott van a #2 hozzászólásban. Néha célszerű tovább olvasni...
2020. ápr. 18. 21:08
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

A kérdésekre adott válaszaid alapján, a hozzáállásod elégtelen a témához.

Próbáltak Neked itt segiteni, pl miért nem jó a telefon, hogy mivel kellene több, ezáltal milyen irányba menjél gép gyanánt stb.

Az itt kinyilvánult hozzáállásod alapján neked NEM való fényképezőgép

2020. ápr. 19. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!