Milyen táskát ajánlotok EOS M100-hoz?
A webshopok oldalán elég kevés vizuális anyag van a táskákról, hátha valaki járt hasonló cipőben :D
Egyelőre csak a kit 15-145mm objektívem van, később még talán kellene hely egy másodiknak is, plusz mem.kártya, töltő stb.
Mit ajánlotok?
Ez big very nehéz kérdés, mert táskából sosem elég nagy az, ami épp van. :)
Másfelől meg még az sem derül ki, mi is lenen a preferenciád. Városban a hatoson egy messenger típusú a legpraktikusabb, de a sivatagi porviharban bizony az beenged négy és fél porszemet. A szokásos oldaltáska bunkó, nehéz cipelni, eltekeri a gerincedet, beleakad minden szembejövőbe, akár ember, akár harckocsi, de egy nyitásra a legtöbb minden látszik. A hátizsák leginkább cipelni jó, használni ócskább. Egyes gyártmányok meg saját kategóriájukban is jobbak vagy rosszabbak. Van egy Vanguard UpRise28 vagy mi messengerem, azt már 5 éve vettem, és még néha mindig meglep, micsoda tulajdonságai vannak (végighúzva a villámzárat a végén van egy kis alagút varrva, amibe be lehet tuszkolni a húzókát, be ne akadjon valamibe, stb.). Ami oldaltáskát vettem, Hámát, arra egy helyütt azt olvastam, hogy ez csak egy nagy doboz, és nagyjából az. :D
Elhiszem, hogy mindig kicsi lesz...annak aki tudja hogy sokat fog költeni a fotózásra. :D
Nos az nem én leszek, nekem csak ez a közepes zsemleméretű milcem lesz a következő 5 évben, szóval szeretnék 10 ezer forint alatt maradni a tatyival :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!