Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőket ajánlanátok?

Milyen fényképezőket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok egy hobbi/hétköznapi használatra?

Az utóbbi időben sokat utazok és szeretnék jobb minőségű képekez/timelaps-okat csinálni mint telefonnal.

Kb 500€/150 000ft környékén.

Lehetőleg legyen fordítható kijelzője (selfie mode)

Mi a véleményetek pl a Olympus PEN e-pl8-ról(fehérben)?(most csak 250€ itt szóval kíváncsi vagyok)-stílusban valami hasonlót keresek

2020. márc. 12. 09:58
 1/3 cseppszi válasza:
77%
Ha esti képeket is szeretnél, vagy félhomályban fényképezni, akkor állványra tehető nagy lencséjüt válassz. Azokkal nagyon szép vaku nélküli képeket lehet készíteni hosszú exponálással. Sokkal szebbek a szinei mint a vakusoknak és a kis optikásoknak.
2020. márc. 12. 10:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam viszont nem szeretnék nagy gépet venni(álvány meg minden) csak egy kicsit amit beledobhatok a táskámban a mindennapokra/kilándulasokra
2020. márc. 12. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez kicsit nagyobb, egy kicsit nehezebb is, de sokkal jobban jársz vele. Pár éve még 230 000 HUF volt az ára. Tehát nem piskóta a cucc.

[link]

Ha éjszakai képeket akarsz akkor nyilván a FullFrame a legjobb csak annak az ára húzósabb lesz.

2020. márc. 13. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!