Egy nikon d3400hoz a 18-55 mellé a 18-105 jó választás?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy jobbat a mostaninál (18-55), mert az számomra nem megfelelő, nem ad éles képet, nem vagyok vele megelégedve. Legfőképp gyerekeket fotózok, néha rendezvényeket. Jó nekem a 18-105?
2020. márc. 5. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én szerettem a 18-105-öt, de az is kitobi, sokkal jobb képminőséget nem fogsz kapni.

vedd meg használtan és meglátod - sokat nem buksz vele

2020. márc. 5. 23:05
 2/3 A kérdező kommentje:

van tipped, mit vegyek, ami a képminőségen javítana?

18-105-t találtam használtan most 40ért. Annyim lenne rá.

de ha nem sokkal vagyok előrébb, akkor nem költök feleslegesen. Árukeresőn olvastam véleményeket, ott azt írták, sokkal jobb a 18-55nél, de nem tudom... értem, mit jelentenek a számok, de sokkal jobb lenne kipróbálni...

már arra is gondoltam, megrendelem emagról pl., 14 napig úgyis vissza lehet küldeni, ha nagyon nem jön be, visszaküldöm...

2020. márc. 5. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"nem ad éles képet"

Az nem valószínű, hogy az objektív hibája lenne. Mármint elképzelhető, hogy elromlott, csak nem valószínű.

Szóval nem lehet, hogy a használattal van a gond? Mert azon egy nagyobb gyújtótávú obi nem fog segíteni!

2020. márc. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!