Milyen kamerát ajánlanátok nagyon hosszú előadások folyamatos rögzítéséhez?
A szempont tehát pusztán az lenne: ne melegedjen, bírja az érzékelő a fél napos, megszakítás nélküli felvételeket. Meg úgy az egész technika bírja.
Mást nem kéne tudjon, mert ideális fényviszonyok lesznek meg ilyesmi. Gondolom erre fényképezőgépek a szenzor melegedése miatt nem alkalmasak...
Nem kell akkut cserélni. Annyira profi cuccra gondoltam azért, amit lehet hálózatról működtetni. És bővíthető memóriával.
Mondjuk annak a cseréje megoldható. Előadás-sorozatról beszélünk helyesebben. A szekciók között lehet kártyát cserélni. Csak maga az esemény úgy 10-12 óra.
Ez "kicsit" túl profi... Mondtam, hogy semmi különösebb dologra nincs szükségem, a kis érzékelő is jó, autofókusz ilyesmi. Egyetlen állásból kistotálban mehet az egész.
De "köszi" azért.
Hehe, én is ezen töröm a fejem.
Az a baj, hogy max 90 percet bírnak.
Egy mobil is megteszi. Esetleg tartalékba még egy ha valami történik.
Én a cégnél mobillal rögzítettem előadásokat napokon keresztül. Gyorstöltőre volt dugva, le sem merült menet közben. Autofókusz meg minden van benne. Csak én 20 perces felvételre állítottam be, 20 percenként lezárta a fájlt és újat nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!