Házi laborban lehet filmet előállítani? Vagy valamilyen anyagot, amire fényképezni lehet (üveglapot például nagyformátumú gépbe)? Szeretnék olcsóbban filmre fényképezni 2000-2200 forintnál.
Felejtsd el.
Ez komoly technikai hátteret igényel, azonkívül fogalmad sincs olyan technikai részletekről amik a mai napig titkosak. Elméletben minden egyszerű, csak épp a fejlesztési szakaszt végig kellene csinálnod.
AKkor fényképezz digitálisan.
Mire te otthon filmet fogsz csinálni, eredmény nélkül bele fogsz borítani több százezer forintot, és amikor már lesz használható technológiád, akkor fog kerülni filmenként kb 5-6000 Forintba. Az 1000 Forint / film egy vágyálom, hiába írod be újra és újra, hogy a 2000 sok, neked 1000-ből kell, nem fog menni. Vagy veszel filmet 2000-ért, vagy nem fotózol, ennyi.
Ja, egy jó fotós egyik fő ismérve a szakmával szembeni alázat, és úgy általában az a hozzáállás, hogy nem körülötte forog a világ.
Te sose leszel igazi fotós, legfeljebb gombnyomogató, hacsak nem nősz ki ebből a gyerekes, hisztis hozzáállásból, hogy deengemnemérdekeldeakkorisezerforintéakarokegytekercsfilmet. Akard. De akkor sem lesz.
Lehet lepontozni.
"Sokat fényképezek, 36 kockáért nekem csak 1000 forint körül érné meg."
Én meg sokat autózok, nekem egy maximum kétéves, négyszáz lóerős autó hatvanezer forint körül érné meg.
Na erre varrj gombot. Csináljak otthon autót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!