Milyen apró kamerát vagy felvevőt ajánlotok, min.72 órát kéne rögzítenie, minél olcsóbban?

Figyelt kérdés

Szálláshelyről lopkodnak, szerintem a takarító. Büntetőügyben felhasználható megoldás kellene elsősorban.

Több helyre kell.

2020. jan. 7. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

azt nem tom hogy kamera milyen lenne jó, de matricát vegyél hozzá "kamerával megfigyelt terület"

ha nincs baxhatod a felvételeket - mi is így jártunk.

a jogi részét alaposan járjátok körül, mert hiába van felvétel még ti üthetitek meg a bokátokat!

Vagy pedig csak megmutatjátok neki a felvételeket és utána megveritek mint a lovat.

én ez utóbbit javasolnám inkább, mert ha nem túl nagy értékben fosztogat akkor nagyon kevéssel megúszhatja.

2020. jan. 7. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez egy szálláshely-hálózat, tehát 200 ingatlan van csak Budapesten, ahol dolgozik ez a takarítócég.

Én csak az egyik lakás tulajdonosa vagyok, de sok tulaj lehet érintett. 1 hete van lopkodás, lassan elérik a 100 000 Ft-ot az eltulajdonított dolgok nálunk.

Kulcsuk van hozzá, a bútorokat, nagygépeket is simán elhurcolhatják bármikor.

2020. jan. 7. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegyetek GPS-es nyomkövetőt valamelyik nagyobb gépre!(olyan helyre,ahol nem látszik)
2020. jan. 7. 22:43
 4/8 A kérdező kommentje:
3: Ezt kifejted? Ebből hogyan fogom látni, ki a tolvaj?
2020. jan. 7. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Elviszi, és később utána tudsz menni.

A GPS jel alapján megtalálod a tolvajt.

2020. jan. 8. 07:03
 6/8 A kérdező kommentje:

5: Ja, értem.

Eddig akkora tárgyak tüntek el, amikből 10 is elfér egy bőröndben, és nem tehetek több száz tárgyra GPS-t...

Szóval ez nem jó sajnos.

2020. jan. 8. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Felmondani nekik nem lehet?
2020. jan. 8. 21:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem az én közvetlen alkalmazottaim, de mára kiderült, ki a tettes és lekapcsolták.:)

Egy futár volt, aki a mosodából jött.

2020. jan. 8. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!