Milyen apró kamerát vagy felvevőt ajánlotok, min.72 órát kéne rögzítenie, minél olcsóbban?
Szálláshelyről lopkodnak, szerintem a takarító. Büntetőügyben felhasználható megoldás kellene elsősorban.
Több helyre kell.
azt nem tom hogy kamera milyen lenne jó, de matricát vegyél hozzá "kamerával megfigyelt terület"
ha nincs baxhatod a felvételeket - mi is így jártunk.
a jogi részét alaposan járjátok körül, mert hiába van felvétel még ti üthetitek meg a bokátokat!
Vagy pedig csak megmutatjátok neki a felvételeket és utána megveritek mint a lovat.
én ez utóbbit javasolnám inkább, mert ha nem túl nagy értékben fosztogat akkor nagyon kevéssel megúszhatja.
Ez egy szálláshely-hálózat, tehát 200 ingatlan van csak Budapesten, ahol dolgozik ez a takarítócég.
Én csak az egyik lakás tulajdonosa vagyok, de sok tulaj lehet érintett. 1 hete van lopkodás, lassan elérik a 100 000 Ft-ot az eltulajdonított dolgok nálunk.
Kulcsuk van hozzá, a bútorokat, nagygépeket is simán elhurcolhatják bármikor.
Elviszi, és később utána tudsz menni.
A GPS jel alapján megtalálod a tolvajt.
5: Ja, értem.
Eddig akkora tárgyak tüntek el, amikből 10 is elfér egy bőröndben, és nem tehetek több száz tárgyra GPS-t...
Szóval ez nem jó sajnos.
Nem az én közvetlen alkalmazottaim, de mára kiderült, ki a tettes és lekapcsolták.:)
Egy futár volt, aki a mosodából jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!