2/3 anonim válasza:
Nem, nem tudok ilyeneket linkelni.
3/3 anonim válasza:
Hát... Nekem Szipálról a a véleményem, hogy a portré kategóriának a határait a szokásos értelmezéshez képest ki kell tágítani ahhoz, hogy sok képével ő beleférjen. Bár nem sok képét ismerem (bár még egy előadásán-kiállításán is részt vettem). Itt van egy marok, ami a "legszebb képei", ebből is van vagy három, amit én portrénak hívnék. Ezen a kérdésen felbuzdulva meg akartam venni azt a DVD-t, amin 400 képe van, de hát persze már nem lehet kapni.
Ha így nézzük, Yul Brynner is jó portréfotós (volt, mint Szipál, már mindketten elmúltak), hogy csak egyet említsek, Anthony Quinnről van egy nagyon képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!