Akciókamerához rezgéscsillapítós kerékpáros adapter?
Van egy Gopro klón akciókamerám, amit kaptam ajándékba. Kerékpár kormányára szeretném szerelni, kifejezetten nem sisakra. Próbáltam is, működik a hozzáadott adapterrel, de nagyon beremeg a kép. Van elvileg valamilyen rezgéscsillapítása szoftveresen, valamennyit használ is, ha bekapcsolom, de még mindig elég zavaró.
Tudom, hogy gimbal lenne a jó megoldás, de teljesen fölöslegesnek érzem, semmi komolyra nem használnám, csak játszás szinten, így több tízezret nem adnék érte.
Láttam kínai shopokban, hogy léteznek valamilyen szerkezetek, amik ha nem is megszüntetik, de érezhetően csökkentik a rezgést és pár dollárba kerülnek csak.
Csodát nem várok, de azért ezek nekem is olcsónak tűnnek.
Próbált már valaki ilyesmit? Van olyan, amit érdemes megvenni? Hangsúlyozom, nem kell profi megoldás, csak a mostanin valamennyit segítsen.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!