Melyik a Canon legjobb APS-C-s DSLR-je?
Figyelt kérdés
Mindenképpen APS-C-s vázat szeretnék venni, nem használnám ki a FullFrame-et. A 7D mkII és a 80D között filózgatok, de mivel nemsoká jön a 90D még az is szóba jöhet. Szerintetek melyik lenne a 3 közül a legjobb választás?2019. aug. 28. 02:44
1/6 anonim válasza:
A 80D és 90D között nem lesz lényeges különbség de azt rebesgetik hogy a már Canon 250D-be is jól szerepelő DIGIC 8 proci nem fog sokat fogyasztani azaz jobb üzemideje lesz ezek mellett sok frissítést is kap a 80D-hez képest. Szerintem érdemes vele várni és meg nézni milyen lesz az összesítő egy egy oldalon hogy csak pletyka hogy jobb vagy tényleg jobb-e lesz. Én személy szerint jelenlegi infók alapján a 90D-t ajánlom majd. De ezt határozottan kijövet utáni tesztek alapján tudom határozottabban ajánlani.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pacsi!
Én is a 90D-n gondolkozok főképp. Viszont a 7D mkII és a 80D utódjának mondják, szóval elvileg jobbnak kéne lennie a 7D mkII-nél is. Bár még az is eszembe jutott, hogy 6D mkII és hozzá egy 1.4-es extender.
2019. aug. 28. 17:29
3/6 anonim válasza:
"Bár még az is eszembe jutott, hogy 6D mkII és hozzá egy 1.4-es extender."
Hát az bizonyos feladatoknál eléggé zsákos utca, a 6DII AF-je még nehezítve a telekonverterrel...
4/6 anonim válasza:
"Bár még az is eszembe jutott, hogy 6D mkII"
De ha a fullfrémet alapból kizárod akkor minek jut eszedbe a 6D? Vagy ha eszedbe jut, miért zárod ki?
- Doktor úr, olyan határozatlannak érzem magam. Vagy mégsem?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem zártam ki, csak nekem szükségem van arra az 1.6-os szorzóra amit a croppos váz ad. Viszont telekonvertert még nem használtam, így nem tudom mennyire marad meg vele a normális fókusz.
2019. aug. 30. 10:57
6/6 anonim válasza:
"Nem zártam ki"
"Mindenképpen APS-C-s vázat szeretnék"
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!