Milyen analóg fényképezőt vegyek?
Szeretnék venni egy analóg fényképezőt, egyelőre szigorúan kíváncsiságból és "játszani", semmi komoly szándékkal. Viszont ennek megfelelően semmit nem is tudok róluk. Szerintetek milyen típusú gépet érdemes ilyen célra venni? Mire figyeljek, mik az alap dolgok fényképezésnél? Illetve az, hogy fekete-fehér lesz-e a fotó, a filmtől függ? Tudtok esetleg olyan weboldalt, ami ilyesmivel foglalkozik?
Előre is köszi a válaszokat, és bocsi, ha nagyon primitív a kérdés. :)
Mivel gondolom nem vagy gazdag (Javíts ki ha nem így van) ezért valami olcsó gépet javasolok ( Csak ilyen van belföldön meg a Nikon drága gépe) [link]
(Mond egy árat és segíthetek)
Köszönöm a válaszod!
Kicsit "retróbb" típusú gépre gondoltam, ami konkrétan filmmel működik, egy Zorkij vagy ilyesmi jellegűre, csak nem tudom, melyik jobb. Használtan pár ezerért láttam már olyanokat - gondolom, nem csúcstechnológiásak, de nem is ez a célom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!