Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen analóg fényképezőt vegyek?

Milyen analóg fényképezőt vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy analóg fényképezőt, egyelőre szigorúan kíváncsiságból és "játszani", semmi komoly szándékkal. Viszont ennek megfelelően semmit nem is tudok róluk. Szerintetek milyen típusú gépet érdemes ilyen célra venni? Mire figyeljek, mik az alap dolgok fényképezésnél? Illetve az, hogy fekete-fehér lesz-e a fotó, a filmtől függ? Tudtok esetleg olyan weboldalt, ami ilyesmivel foglalkozik?

Előre is köszi a válaszokat, és bocsi, ha nagyon primitív a kérdés. :)

2019. júl. 24. 23:22
 1/5 Szovjet megszánó ***** válasza:

Mivel gondolom nem vagy gazdag (Javíts ki ha nem így van) ezért valami olcsó gépet javasolok ( Csak ilyen van belföldön meg a Nikon drága gépe) [link]

(Mond egy árat és segíthetek)

2019. aug. 1. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Kicsit "retróbb" típusú gépre gondoltam, ami konkrétan filmmel működik, egy Zorkij vagy ilyesmi jellegűre, csak nem tudom, melyik jobb. Használtan pár ezerért láttam már olyanokat - gondolom, nem csúcstechnológiásak, de nem is ez a célom. :)

2019. aug. 7. 08:34
 3/5 Szovjet megszánó ***** válasza:
55%

[link]

[link]

[link]

Kaphatok zöldet? Amúgy GOOGLE "filmes fényképezőgép" és kész!

2019. aug. 7. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2019. aug. 8. 09:01
 5/5 anonim válasza:
Teljes szívvel merem ajánlani az e bay japán árusait, akik tesztelt, megbízható, jó gépeket árulnak, fele olyayn áron, mint itthon. Nekem is Japánból van, és ezerszer inkább megéri venni egy kicsit drágább (70-100 eur) gépet, mint zsákbamacskázni egy eleve nem pontosan bemért zorkijjal, smenával...
2020. máj. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!