Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik kábelt melyikkel kell...

Melyik kábelt melyikkel kell összekötni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A feketét a kékkel vagy a fehérrel? Napelemből jön a kék fehér. A piros fekete megy az elemhez. Nem tudom ennyiből meg lehet e mondani.

2019. júl. 14. 17:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Ennyiből csak az a biztos, hogy a kábel fogalma több vezetékből álló köteget jelent.

Hogy ezen a oldalon vékony, fika huzalokat, vezetékeket rendszeresen "kábelnek" tituláltok, az simán nevetséges.

2019. júl. 14. 17:46
 2/15 A kérdező kommentje:

Érted mire gondolok. Ne köss bele a szavakba.

A kék akármihez a piros akármit kell kötni vagy a fekete akármit.

2019. júl. 14. 20:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Ennyiből a franc tudja. Mérj rá egy multiméterrel.
2019. júl. 14. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Pirosat a pozitívra kösd.
2019. júl. 14. 21:30
 5/15 anonim ***** válasza:
27%

"Érted mire gondolok. Ne köss bele a szavakba."

Ne nézz hülyének, hogyne érteném.

De ez nem mentség a hülyeségre.

Helyesírásba is belekötök, ha már nagyon nem bírom elviselni, hiszen arra sem mentség, hogy úgyis megérti, aki akarja.

Az pedig, hogy ennyivel is bővítettem a tudásod (vagyis máskor nem teszed nevetségessé magad), cserébe leminősíted a hozzászólásom, az már simán aljasság is.

Még akkor is, ha leszarom a százalékot.

Nem az a lényeg, hanem csak a szemétség attól még szemétség, ráadásul így kizárod még azt is, hogy a téma további részében bármiben is segítsek neked.

2019. júl. 14. 22:10
 6/15 A kérdező kommentje:

Kötekedő nyelven: "fika huzalokat, vezetékeket rendszeresen "kábelnek" tituláltok, az simán nevetséges."

Értelmes nyelven: Ezek inkább vezetékek nem kábelek mert vékonyak.

Ha te kritizálhatod a helyesírást vagy azt, hogy most vezeték helyett kábelt írok akkor én kritizálhatom a stílusod ami egyértelmű kötekedő és lekezelő. Ilyen emertől én köszönöm szépen nem is kérek segítséget. Válaszolgass inkább a helyesírás kérdésekre. Ez elég gáz már mikor másba nem tudsz belekötni aztán gyorsan keresel valami mást mondjuk a helyesírást. A stílus sokkal nagyobb baj mint a helyesírás.

Lehet, hogy téged nem érdekel a százalékod de engem és a következő kérdezőket igen. És a százalék értéked mindent el is árul rólad.

2019. júl. 15. 08:42
 7/15 A kérdező kommentje:

Hogy tudom lemérni multiméterrel, hogy a napelemből jövő kék vagy a fehér közül melyik a pozitív?

Igen ilyen téren analfabéta vagyok ezért kérek segítséget. Hátha valaki segítségével össze tudom forrasztani és nem kell újat venni.

2019. júl. 15. 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

"És a százalék értéked mindent el is árul rólad."

Butaságot beszélsz, képzelődsz. Ha látnád a hozzászólásaim listáját, nagyon meglepődnél, bár hozzád hasonlók nehezen értelmeznek szakmai szövegeket is, vagy bármilyen szöveget is. Hülyeségeket beképzelni fejbe, az persze nagyon megy.

Pont az igazi szakemberekre jellemző az igényesség, minden szinten, így nyelvi szinten is.

Ilyenekkel szerintem nem jó vitatkozni egy szakmai fórumon, de te dolgod...

Rengeteg támogató hozzászólásom van itt is, csak néha úgy döntök, hogy leszarom és nem viselem tovább a butaságot.

Onnan kezdve nyilván én leszek az utolsó szemét nagyképű, annak a szemében. De ez kit érdekel?

Miközben mások pedig hálálkodnak, ez ilyen dolog.

De most már mennem kell, mert a szervizemben akadnak ennél "kicsit" bonyolultabb ügyek is, mint egy napelemes lámpa "bekábelezése", ez a kérdező meg inkább arcoskodik, pukkadjon meg akkor...

Kábelezés, beszarás...

2019. júl. 15. 10:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Valamiért mégis lepontoznak. Hidd el baj van a stílusoddal. Ne legyél lekezelő és kötekedő ennyi. Nézd a másik kettő hozzászólót értelmesen válaszoltak. A százalékuk is nagyobb mint neked. Ez tényleg sokat elárul. A százalékok nem a szakmai tudásodat értékelik hanem a segítség nyújtássod minőségét. Lehet nagyon érted a szakmádat senki nem mondta hogy nem.

Úgy segíts másoknak mint ha a gyerekednek vagy a szüleidnek magyaráznád el.

2019. júl. 15. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem érted, bármilyen stílusban tudok írni, én még nem a monitor előtt nőttem fel, vagy telefonnal, zombiként mászkálva az utcán, hanem könyveken, magyar irodalmon.

Vagyis bunkózhatsz nyugodtan, csak azt ne akard nekem megmagyarázni, amit magyarázol.

Értsd: ha direkt írtam nagyképűen, akkor minek magyarázod nekem? Tisztában vagyok vele, azért írtam. Ne nézz hülyének!

2019. júl. 15. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!