Egy videokártyánál mennyit számít hogy hány GB-os?
Figyelt kérdés
Gtx 1060 ast vennék viszont nem tudom hogy a 3 vagy a 6 gb-osat vegyem. Sokat számít a külömbség?2019. júl. 12. 23:38
1/6 anonim válasza:
Általában nem sokat.
Érdemes megnézni a teszteket, keress rá!
2/6 ImreM válasza:
Nekem a 3 gb-os van, elégedett vagyok vele. Igazából kevés olyan játék van ahol hasznát vennéd a plusz gigáknak, mivel az olyan grafikai beállításoknál, ahol több mint 3 gigát eszik a játék már maga a kártya ereje is elfogy. Persze kicsivel húzottabb a 6 gigás a 3-hoz képest.
3/6 anonim válasza:
Annyit számít, mint cipőnél a lábméret. Sokat. 3GB-os elég a jó játékokhoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) úgy, a 3 gb-osat veszem
2019. júl. 13. 01:18
5/6 anonim válasza:
Nekem a 970-emnél sokszor elfogy a 4GB is.
6/6 anonim válasza:
Az a lényeg hogy ahogy telnek az évek egyre
több memória kell. Manapság már legalább egy 6 gigás kártyát vennék a helyedben. Néhány év múlva talán már a 8 gigás is a minimum követelmény lesz.
Generációváltáskor (pl. most 2020-ban) is megnőnek a gépigények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!