Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt írja az instagram valaki...

Ezt írja az instagram valaki segítsen!?!?!?!?

Figyelt kérdés

Amikor likeolni akarok valamit vagy valakit bekövetni ezt írja ki

Letiltott művelet

A műveletet a rendszer nem engedte végrehajtani. Kérjük, próbáld meg újra később. We restrict certain content and actions to protect our community. Tell us if you think we made a mistake.

De már vagy 2 hete és nem tudom mi lehet a baj valaki segítsen! <3

2019. júl. 12. 01:47
 1/3 anonim válasza:
Csinálhattál valamit vagy valaki jelenthetett ami miatt le vagy tiltva instáról. Legalábbis erre tippelek, mert a facebooknál is ez van ha valaki jelent és olyat talál a rendszer ami kifogásolható.
2019. júl. 12. 02:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, de csak néhány ember posztjait nem tudtam likeolni. Mindenkiét engedte, talán kettőnél ugyanazt írta ki, mint neked. Nekem néhány nap után magától elmúlt, azóta sem tudom, mi volt a baj.
2019. júl. 12. 02:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem szó szerint, hónapokig ez volt a bajom. Talán volt fél év is. Akárhányszor jelentettem a hibát, nem javult meg... Egyszerűen az Instagram a vacak, evvel a jelentésen kívül nem tudsz mit kezdeni.
2019. júl. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!