Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Klímában lévő baktériumokat...

Klímában lévő baktériumokat megöli az orvosi fertőtlenítő?

Figyelt kérdés
Borzasztó meleg van, de jelenleg nincs klímához tisztító szerem, de van itthon orvosi fertőtlenítő, esetleg megőlné a baktériumokat?

2019. jún. 10. 21:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Körülbelül 20 éve dolgozom a szakmában, de mondogasd csak ugyanazt, ha ez téged megnyugtat. Ha nem tudsz semmit a baktériumokról, akkor ne szólj bele, maradj a légkondi szerelésnél, ha az a szakmád. Felesleges fitogtatni, hogy mennyire nem értesz hozzám én sem szólok bele, hogy szedd szét a légkondit
2019. jún. 11. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:

"...maradj a légkondi szerelésnél, ha az a szakmád."

Hol írtam én ilyet? Képzelődsz megint, olvasni sem tudsz, kérdést sem sikerült értelmezni, úgyhogy nincs mire felvágni egyáltalán.

2019. jún. 11. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Csak folytattam a te képzelgéseidet. Neked lehet személyeskedni, nekem nem? Kérlek mesélj még. Nem tetszik, ha visszanyal a fagyi mi?

A kérdést sem? Nem vettem észre, hogy kétértelmű lenne, meséld el, te hogy értelmezed?

Nem tudom minek égeted magad folyamatosan.

2019. jún. 11. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez a baj, hogy nem veszed észre, ami sajnos diszlexiára utal.
2019. jún. 11. 20:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Aha, magyarul nem tudsz rá válasszolni, Gondoltam :)
2019. jún. 11. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Szándékosan nem akarok most bővebb magyarázatba fogni, majd jön a kérdező és elmeséli.

Utána esetleg elmondom, hogy miért vagy diszlexiás.

2019. jún. 11. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát hogyne, a helyedben én sem szeretném tovább égetni magam, miután ilyen csúfosan beégtél a tudatlandságoddal és az idétlen magyarázkodásoddal. Erre még rájött ez a felesleges hiszti. Megvrájuk, míg kiguglizod, hogy mi az a diszlexia és rájössz, hogy annak nem sok köze van a szövegértelmezési képességhez, de igazából nem tudom mi a célod ezzel a felesleges időfecsérléssel. Engem nem tudsz meggyőzni a h.lyeségedről, mivel ez a szakmám, a kérdező szerintem már rég vett egy klímatisztítót, akinek kérdése volt, az meg már utána nézett a Legionellának és velem együtt röhögnek rajtad. De folytasd csak, ha neked ez jó, mindenkinek megvan a hobbija, kár, hogy neked ilyen értelmetlen jutott.
2019. jún. 11. 20:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Érdekes, eddig én csak olyan tüneteket tapasztaltam magamon, hogy megint röhögök rajtad, méregzsák.

Ha ezt nevezik hisztinek...

Egyébként képzeld, fejből is tudom, hogy a diszlexia nem teljesen pontos kifejezés az adott esetben. De ezt is szándékosan "egyszerűsítettem".

Mert csak.

Mert fórumokon szoktuk ezt így mondani a poén kedvéért, akkor is, amikor tudjuk, hogy nem teljesen helytálló.

Úgyhogy ebből sem kellene túlzott következtetéseket levonni... Már azon kívül, hogy a humorérzéked is elvesztetted teljesen és kínosan kapaszkodsz mindenbe.

2019. jún. 11. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Aha, már kapaszkodok is mindenbe. Azt hittem, hogy csak a kérdést nem értem, hisz annyira komplikált, de a rejtett diszlexiámon kifogott. Ühüm..
2019. jún. 11. 22:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg es hasznos válaszokat,legalább kicsit bele láttam milyen következményei lehetnek ha egy kicsit nem figyel oda az ember,most látom milyen kis "hepaly" alakúlt itt ki, szerintem feleslegesen, de ez nem az én dolgom. Bevallom lefújtam orvosi fertőtlenítővel, használtam a klímát egy hétig, semmi bajom nem lett, még csak meg se fáztam, de biztonság szerint vettem egy klíma tisztító spray-t és lefújtam. Így azért nyugodtabban használom.
2019. jún. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!