Miért ég be az e-cigim porlasztója?
nemrég tértem át az e cigire és vettem egy smok stick v9 max készüléket. két gyári porlasztót adtak hozzá egy baby v2 s1 és egy baby v2 s2-es típust.
a kettő közül az s1-es jön be jobban, de valami rettenetes gyorsasággal, két hét alatt ment tönkre. vettem a héten egy másik ugyan ilyen típusú porlasztót, ami 2 nap használat után szintén besült.
a v2-es porlasztót használom most, de a szívás élmény nekem nem bejövős, plusz a gőz is pár slukk után felforrósodik.
voltak már korábbról kis teljesítményű készülékeim amivel ilyen gondjaim nem voltak, eg-két hónapig is tudtam használni ugyan azt a porlasztót anélkül hogy bármi baja lett volna.
nekem ez az első nagy teljesítményű ecigim és tartok tőle hogy valamit rosszul csinálok, mert szerintem nem normális dolog hogy ilyen hamar beégjen a vatta.
sajnos tapasztalatlan vagyok ezen a téren és elképzelésem sincs hogy mit csinálhatok rosszul.
remélem tud nekem valaki segíteni, előre is köszi. :)
Azt nem írtad le hogy szívod magát az ecigit mert hogyha slukkolósan mint a sima cigit mert ezeket már egyből tüdőbe kell szívni akkor az lehet a baj
Vagy ha túl lassan szívod
Az édesebb liqudek miatt is gyorsabban beéghet
Szerintem
nekem most a red astaire a number one, azt töltöm orrba szájba a készülékbe.
de egyből tüdőre szívom és csak a szívás közben nyomom a gombot és a gomb nyomása után is szívom még olyan 1-2 mp-ig.
én már gondoltam arra is, hogy esetleg túl gyorsan szívom meg egymás után és nincs ideje a vattának újra benedvesedni.
Az lehet, hogy túl gyorsan szívod, én általában szoktam várni 15-20-30 másodpercet 2 slukk között.
Egyébként ugyanolyan készülékem van, mint neked, azt észrevettem, hogy talán nekem is kicsit hamarabb megy tönkre a porlasztó, mint más ecigiknél.
akkor meg kell tanulnom az 5 perces kávészünetben kicsit lassabban szívni. :P
esetleg van ehez a fajta készülékhez más tartósabb porlasztó ami kompatibilis?
a gatyám is rá fog menni a nekem hetente cserélgetnem kell ezeket, viszont a tekercseléshez sem időm, sem kedvem nincs sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!