Miért nem működik az e-cigim? (többi lent)
Figyelt kérdés
Adott egy XEO PRO-V7.0, apámé volt, ő nem használta, ezért kölcsön kértem tőle. Tavaly májusban néha-néha szívtam, jó volt, kifogyott a liquid, utána egy darabig állt, majd ilyen október-november környéként vettem bele másikat, viszont most nem működik. Elvileg, mikor töltőre rakom, akkor zölden világít, de mikor beleszívok, akkor nem történik semmi. Mit tudnék csinálni?2019. ápr. 2. 22:51
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor egy porlasztó cserével megoldódnaa problémám? És hol tudok venni ilyet? Online is lehet vagy csak dohányboltban?
2019. ápr. 4. 22:21
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként :)
2019. ápr. 4. 22:21
4/4 anonim válasza:
Szia nem biztos hogy az a probléma lehet hogy csak ki lazult a porlasztó vagy éppen érinkező hiba porlasztót meg online simán lehet rendelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!