Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Digi-s TV szolgáltatásnál...

Digi-s TV szolgáltatásnál hogyan lehet adást felvenni?

Figyelt kérdés

Gondolkozunk hogy T-ről áttérünk Digi-re, viszont jelenleg van felvétel opciós settop boxunk és nagyon jó a műsorrögzítős szolgáltatás.

Tudtommal a Digi-nél ilyenre nincs lehetőség, van valamilyen más opció hogy fel lehessen venni adásokat?

2019. máj. 17. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A DIGI-nél nem kell Set top box, se CI kártya, mert csak egy TV csomagjuk van, CI kártya csak az HBO-hoz kell.

Így szimplán rádugsz a TV-re egy pendrive-ot és arra fel tudod venni a műsort.

Nem is értem, hogy a többi szolgáltató mi a bánatért kínálja ezt a "nyugdíjas csomagot", ami miatt az összes többi programhoz vagy CI kártya vagy STB kell...

2019. máj. 17. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy rögzíthető, mint bármely DVB-C rendszerű műsor, miután az is.

Már amennyiben a kábeles szolgáltatásról beszélsz (nem műhold).

A szolgáltatótól kapott boxra is dughatsz USB HDD-t.

TV-re is, ha az alkalmas felvételre.

Vásárolhatsz nagyobb tudású DVB-C boxot is.

Box egyébként nem feltétele a vételnek és kártya sem szükséges a Diginél, csak a kódolt HBO stb. műsorokhoz.

Tehát az sem mellékes, milyen csomagra gondoltál.

2019. máj. 17. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Amiko boxszot használok Digi felvételre. Egy okosított szoftvert tettem rá amivel tudok egyszerre két csatornát is rögzíteni és egy harmadikat nézni (de mivel szegény egytuneres, mindhárom csatornának azonos frekvencián kell jönnie - egy kéttuneres box ezt kiküszöböli, de az drágább). Az okostévékkel is tudsz felvenni, de azok többsége szintén egytuneres, így csak a felvett csatornával azonos frekvencián jövő másikat tudsz nézni közben, vagy AV bemenetet.
2019. máj. 17. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt kihagytam, hogy képes felvétel közben egy másik felvétel visszajátszására, illetve az épp futó is elindítható az elejéről, csak értelemszerűen nem tudsz az élő pontnál tovább tekerni.
2019. máj. 17. 10:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, a jelenlegi box amit a T-nél adtak, nagyon jó. Beállítom a műsörmenüben melyik adást szeretném beállítani, így otthon sem kell lennem rögzíti az adást automatikusan.

Ezért kérdeztem hogy elég-e ha a Digitől kapott box-ba bedugok egy külső winyót. Ha igen, van-e mód arra hogy előre beállítsak egy felvételt, hogyha nem tartózkodnék otthon

2019. máj. 23. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!