Hogy müködnek az áruházi lopásgátlok?
nem tudom pontosan, csak egy tipp. Talán valami mágneses cucc, amit mikor lehúznak, elveszti ezt a képességét vagy nem tudom. Azt tudom, hogy ha egyszer lehúzzák, képes "újratöltődni". egyik ismerősöm járt úgy egyszer, hogy besípolt nála a kapu és bevitték, átkutatták, semmi. Később rájött, hogy a kabátja belsejében volt egy ilyen, amit már nagyon régen vett, és ez most újratöltődött.
Egyébként lehet, hogy gigantikus hülyeséget mondtam ezzel a mágneses dologgal, ne egyetek meg érte :)
Előző hozzászóló semmi hülyeséget nem mondott.
Mágnesesen töltve van, és arra jelez a szkenner, de, hogy miért nem jelez a sima mágnesre, azt a gyártó tudná megmondani.
Igaz az is, hogy újra tudnak töltődni, de csak a csíkok, mivel a másik fajtát általában leveszik.
Viszont némely áruházban a riasztó kapukat manuálisan is működésbe lehet hozni, ha valaki "gyanús"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!