Nem indul el a számítógépem. Mit csináljak?
Az előbb még dolgoztam rajta, majd kiírta, hogy hibákat talált, és újra kell indítanom a gépet. Újra is indítottam. Azóta viszont rosszabb a helyzet. Azt írja összegyűjtött néhány hibát és újraindul a gép, aztán hogy felkészül az automatikus javításra. Aztán behoz egy kék képernyőt, és ezeket írja ki:
- Folytatás- Kilépés és visszatérés a Windows 10 rendszerébe
- Számítógép kikapcsolása
- Másik operációs rendszer használata- Áttérés egy másik telepített Windows-verzióra
- Hibaelhárítás- A gép alaphelyzetbe állítása, illetve speciális lehetőségek.
A folytatásra és a szg. kikapcsolására már kattintottam de ugyanúgy visszadob utána erre a képernyőre. Nincs másik operációs rendszerünk, szóval arra sem tudok menni. A gépet meg nem merem alaphelyzetbe állítani, mert munkahelyen vagyok, tehát nem akarom hogy eltűnjön minden. Egyedül vagyok itt,nem tudok segítséget kérni. :(
Vagy hagyjam így inkább mielőtt nagyobb baj lesz?
"Egyedül vagyok itt,nem tudok segítséget kérni."
Ha nem értesz hozzá, inkább ne bántsd.
Egyébként a speciális lehetőségeknél van a javítás, de ahhoz kell a telepítőlemez.
Amikor ilyen váratlam problémák jelentkeznek, többnyire a lemezmeghajtó valamilyen meghibásodása áll a háttérben.
Ha fontos adatok vannak rajta, inkább ne kockáztasd az elvesztését, bízd olyanra, aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!