Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miert nem mukodik a szamitogepem?

Miert nem mukodik a szamitogepem?

Figyelt kérdés

bocsi h nincs ekezet, telorol irok. hazajottem, benyomtam a gepet, 20 percig hasznaltam, lefagyott a chrome, sehogy nem birtam bezarni, ujrainditottam a gepet. azota ez van: bejon a kezdokepernyo, az ikonok, de hiaba kattintok barmire, csak tolt es nem csinal semmit.mi lehet a problema?

konfiguracio:

3.2 Ghz dual core cpu valami intel

2x4 giga vmi kingston ram, 1600 mhz

amd radeon r7 260x vidikari

120 gigas hdd

80 giga koruli ssd

eddig is csinalt olyanokat, hogy nem indult el, a vidikari ventillator elindulo hangja megvolt, aztan nem tortent semmi, es ez ismetlodott,de ez vhogy megoldodott.

2017. júl. 12. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen telefonod van, hogy nincsenek benne ékezetes karakterek? :O

Szerintem első lépésnek meg lehetne próbálni egy újratelepítést, hátha megoldja. Ez valószínűleg nem hardveres hiba, akkor a kezdőképernyőig sem jutnál el.

2017. júl. 12. 22:53
 2/6 A kérdező kommentje:
van rajta ekezet, de gyorsabban irok ekezet nelkul. ujratelepiteshez nincs cdm meg semmim, maszekos rendszergazda mennyiert csinalja?
2017. júl. 12. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

tehát van ékezet, csak lusta vagy használni, és emiatt minket szivatsz azzal hogy a ékezetmentes betűket bogarásszuk.

újratelepítéshez javaslom hogy ismerőssel szedess le egy ubuntut, és írasd ki pendrive-ra és utána mentsd ki minden adatot ssd-re. Utána elő a windows telepítőcd/dvd-t és be a gépbe, BIOS-> cd/dvd lejátszó boot sorrendben első helyre állítás, f10-et nyomd meg, y + enter, és utána telepítsd a windows-t megint az ssd-dre.

Ha valami oknál fogva nem lenne telepítő lemezed, akkor ezen az oldalon lévő tool-al pendrive-ra telepíthető windows-t tudsz letölteni. Ha aktiválva volt a gépeden eddig, akkor kattintsd a telepítés alatt a nincs termékkulcsom gombra, és telepítés után internet csatlakozással aktiválódik.

[link]

2017. júl. 13. 01:53
 4/6 A kérdező kommentje:

uristen, ekezet nelkul kell olvasnom valamit, anya hol vagy.....:(((

egy korabbi idopontra visszaallitas esetleg mukodhet?

2017. júl. 13. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Békés megyében van egy rendszergazda (maszek) az 5000Ft-ért csinálja+1 hónap garancia.Igaz hogy drága de mi 13-ból egyszer sem csalódtunk benne.

[link]

2017. júl. 13. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Működhet, ha van korábbi mentésed.

Ma már annyira alapnak számít egy rendszer újratelepítése, mint mondjuk a biciklizés. Olvass neten utána, vagy kérj meg valakit hogy mutassa meg hogyan kell. (Gondolom nem akarsz egész életben másoktól függni ilyen szinten.)

2017. júl. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!