Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megmondaná nekem valaki, hogy...

Kekhal kérdése:

Megmondaná nekem valaki, hogy miért nem lehet gmail-címet létrehozni?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam e-mail-címet létrehozni, 23 éves vagyok, de ezt írja ki: Nem hozható létre Google-fiók

Google-fiók létrehozásához meg kell felelned a korhatárra vonatkozó követelményeknek.

Hát könyörgöm már elmúltam 16 éves! Már mindenfélét kért, két telefonszámot, meg mindent, de mostmár egyáltalán nem engedi. Hát akkor marad a régi. De ez már több mint felháborító.

2019. febr. 25. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Születésnapi dátumot biztos, hogy jól adod meg?

Nem úgy próbálkozol létrehozni új fiókot, hogy be vagy lépve valamilyen Google szolgáltatásba valamilyen többek által használt gépen?

2019. febr. 26. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a Gmail legalább tíz éve ilyen.
2019. febr. 27. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezért. Rendszerüzenetem ből kis részlet...

" Április 2-án megszüntetjük a Google+-fiókodat és a létrehozott Google+-oldalaidat, és elkezdjük a személyes Google+-fiókokhoz tartozó tartalmak törlését. Az albumarchívumban és a Google+-oldalaidon lévő Google+-fotókat és -videókat szintén töröljük. A tartalmakat április előtt bármikor letöltheted és mentheted. Ne feledd, hogy a Google Fotókba mentett fotókat és videókat ez nem érinti. " " fotók videók " a pinterszten vannak??

olyant is olvastam, új címek regisztrációja nem lehetséges. valószínű nem szó szerint, de ezt írták.

oké Te szerettél volna 1 regizni, miért nem írja le " semmilyen regisztrácó nem lehetséges "...

ezen a levélen még át kell ásnom magam.

Egy internetet használó lennék, mint sok ember. Nem lehetne kicsit " magyarabbul leírni" ??

2019. márc. 1. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy törlik a Google Plus-t, nem érinti a Gmail címeket, sem azt, hogy ne lehetne újat létrehozni... A Google Plus és Google Account közt nincs semmiféle összefüggés a tekintetben, hogy ne lehetne újat létrehozni.
2019. márc. 1. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ. Szóval nem a mailok szünnek meg.

Gmail ismerem, 2 címem is van. Egyiket hivatalos dolgaimra használom.

2019. márc. 1. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Az érthetőség kedvéért a Google+ a Facebook riválisa akart lenni, azaz közösségi oldal.

Ez ilyen jól összejött nekik, hogy sokaknak fogalmuk sincs róla, ezért vannak mostanában hasonló félreértések, nem vagy egyedül.

Azaz bukott ügy.

2019. márc. 1. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:

6 - os ment a zöld kéz.

Kérdező, és a válaszalóktol ezer bocs hogy nem a konkrét kérdést " boncolom " tovább. ( írtam már, hogy szerintem ezért nem engedi a regit.

Nem akarok újabb kérdést kiírni.

úgy érzem kicsit az én nyűgöm is, 1 hangyányit ide tartozik...

A facen van regim. Főképp a levelezés végett. De ha netán, ami kizárt, megszünne, 5letem van, hogyan vegyem fel a kapcsolatot.

Pl a gmailnál ha belépek, a levelezőtársak, zöld pontocskája világít, tudok velük " beszélni ". akinek írtam emailt persze azokkal.. képet is küldhetünk.

Ha így nézem jónak mondható a gmail.

Mi frászért vagyok ott még???

Ez most jut a fejembe....

Sőt az is. :

( kb 20 órás szám tech tanfolyamon voltam. az ottani gépen 2 böngésző tuti volt. a feladatot kaptunk : nyisson gmailos emailt akinek nincs. NEM sikerült nekik. Mit tettem én?? másik böngész megnyit, sikerült 2 !! csinálnom. nem emlékszem az oktató mit reagált ;) )

Kérdező! Ezt próbáltad??

Van aki használja ezt, így kapcsolat fenntartása végett?? gmail, csevegés...

mégegyszer bocs a " litániáért "

2019. márc. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!