Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Windows 10 miért nem lehet...

Norvegianwood kérdése:

Windows 10 miért nem lehet létrehozni parncsikont?

Figyelt kérdés
Nemrégiben mikor scannelni akartam akkor nem engedte létrehozni a scan fáljt a asztaléra azt irja Az elem nem található többé már nincs a következő helyen
2018. szept. 6. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Legelőször is tedd fel a kérdésed helyesen és érthetően leírva!

"Nemrégiben mikor scannelni akartam akkor nem engedte létrehozni a scan fáljt..." - Idáig érthető (számomra).

"fáljt" = fájlt

"a asztaléra"-ez mi???

"a asztaléra"= az asztalra

Ezt követően JÖN a PONT (.).

azt irja = azt írja

Ezután jő a "HOGY" szó és előtte pedig a vessző(,)!

És ezután az úgynevezett kérdésed vége ami "aránylag" érthető és helyes.

"Az elem nem található többé már nincs a következő helyen"-de mégis milyen következő helyen? Nem értem.

És hol a pont a mondat végén?

"Windows 10 miért nem lehet létrehozni parncsikont?"-???

Amúgy Windows 10-től kérded, hogy miért nem lehet létrehozni a parancsikont?

LÉTREHOZNI PARNCSIKONT? - XD Hiányzik két "a" betű a kérdésedben. :/

Tehát valahogy így kellene kinéznie a kérdésednek:

Windows 10-ben miért nem lehet létrehozni a

parancsikont?

Nemrégiben mikor scannelni akartam akkor nem engedte létrehozni a scan fájlt. Azt írja, hogy "Az elem nem található többé már nincs a következő helyen!"

2018. szept. 6. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy nem kritizálni akarlak s nem pedig lejáratni de ha kérdést írsz akkor írd le helyesen. S ha gyorsan írsz akkor ellenőrizd le és javítsd ki a kérdésed mielőtt ki teszed. Mellesleg írd le, hogy pontosan mit is csináltál a gépeden és, hogy mit scenneltél? Lehet tudok segíteni.
2018. szept. 6. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!