Sima egyszerű led diódához szeretnék kábelt venni, amivel adom neki a tápot, de hogyan? (Zavaros, többi lent)
Szóval vennék egy pár led diódát a gépembe, egyik ventin sincsen led világítás, gondoltam, feldobom.
Vennék pár led diódát, (10-20 ft egy darab) de a képeket elnézve egyiken sincsen kábel, tehát nem mellrkelnek (10-20 forintért csoda is lenne, ha azt is adnának)
Szóval gondolom ilyen kis piros-fekete kábellel biztosan lehet neki tápot adni. De mit írjak be a google-be, hogy ha én egy szimpla piros-fekete kábelt akarok venni? (Van is itthon pár 12v-os adapter, azt szedném szét és azzal sodornám össze a vezetrket majd forrasztás majd szigetelőszalag, így legalabb nem pazarolnám az usb helyeket)
Ha beírom, valahogy nem olyan eredményt kapok, ami nekem kellene.
Köszi szépen mindenkinek!
Az a baj, hogy nekem semmi elektronikai, villanyszerelési alapismeretem nincsen, így nehéz. Szerencsére találtam egy webshopot, ami azt is kiírja hogy ha ha 12v-os áramforrásra teszem a diódát mekkora ellenállást kell venni, illetve a led fogyasztását is kiírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!