Szaurusz2012 kérdése:
Elektromos cigarettához liquid keverés?
Figyelt kérdés
Nagy mennyiségben szoktam késziteni barátaimnak és sajnos nikotinosat kérnek arra gondoltam, hogy mivel én nikotin menteset szívok veszek mellé egy liter (a 0-ás is 1 literes) 36mg nikotin tartalmút és össze keverem csak sajnos a keverést ilyen formában nem ismerem. Hogy kell számolni pl ha 30 milis flakonba rakok 15ml 0-ásat és 15ml 36mg-sat akkor mekkora lesz a nikotin tartalma ? Tanultam általánosban kémiábol valami keveréses számolást ha azzal ezt is ki lehet számolni akkor felevenítem(oldat, oldott anyag). Előre is köszönöm a válaszokat. (Elnézést a helyesírási hibákert)2019. febr. 13. 22:22
1/3 A kérdező kommentje:
Felelevenítem*
2019. febr. 13. 22:25
2/3 Wadmalac válasza:
Fele nullás, fele 36-os, a végeredmény fele töménység lesz, 18-as.
Gondolom 6-ost kéne csinálni, azt szívják a legtöbben.
5 adag nulláshoz adjál 1 adag 36-ost és kész a 6-os.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi eltaláltad hogy 6 os kell :D
2019. febr. 14. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!