Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-Cigi-sek?! Kezdő vagyok és...

E-Cigi-sek?! Kezdő vagyok és E-Liquid-et szeretnék bekeverni alaplével + aromával?

Figyelt kérdés
Egy olyan egyszerű kérdésem lenne hogy ha 30ml-t akarok bekeverni ugye és az aromához 7% ot ajánl a gyártó ami ugye kiszámolva 2,1 ml. Na most a 30mlhez + ba hozzáöntöm a 2,1ml aromát vagy a 30ml alapba már benne van szóval levonom ? Segítsetek pls mert nem akarom elbaszni.

2017. jan. 11. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elvileg a kettő összegének kell lenni a lész liquidnek, vagyis a 2,1ml a 7% aroma + 27,9ml alap.

De ha neked elég aromás ha a 30ml-hez teszed a 2.1ml-t, akkor úgy is jó, bár nem 7%-os lesz az aroma benne, hanem kevesebb.

Nem lesz semmi bajod tőle, ha nem az előírás szerint csinálod, max túl aromás lesz (akkor alapot öntesz még hozzá) vagy nem lesz elég ízes, nem lesz elég aromás, akkor aromát öntesz hozzá.

Nem vagyunk egyformák, nem egyformán érezzük az ízeket sem, van akinek elég 5% egy bizonyos aromából, de van olyan, akinek a 12-15% az elég.

Ami rá van írva az aromákra, az csak irányadó.

Először mindig keveset keverj be, 10ml-t, és jegyzeteld, hogy csináltad. Így ha nem megfelelő, akkor tudsz korrigálni, amit szintén jegyezz fel.

Remélem tudtam segíteni

2017. jan. 12. 13:12
 2/3 anonim válasza:
100%
Olyan szépen összefoglalta az előttem válaszoló , hogy egy szavam sincs hozzá :D csak annyit tudok hozzátenni , hogy én is ezt a tanácsot kaptam és elején macerás lesz uatana már magától menni fog a dolog :D ki kell tapasztalni és az a hosszadalmasabb :D vagy csinálsz 5 db 10 ml és keverèst , mindet más arányban és vegigkostolod őket :D ez a tuti és ha dripperbe teszed akkor érezni fogod ,hogy melyik a legkelemesebb számodra :D
2017. jan. 13. 11:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Oh nagyon köszönöm:d ezek az infók most jól jöttek
2017. jan. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!