Sziszi059 kérdése:
Ha a Pinterestről töltenék le képet, kiírja, hogy a kép mentve van, de a galériában nem jelenik meg. Eddig pedig mindig oda mentette le. Mit csináljak, hogy újra le tudjak tölteni képet Pinterestről?
Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 20:31
1/5 anonim válasza:
Nem a kep mentesere kell menni hanem a kep letoltesere
2/5 anonim válasza:
Biztos nincs a galériában? Mármint, nekem például annyi mappám van átlagban, hogy elég könnyű elsiklani egy-egy dolog felett.
Egyébként meg próbáld letörölni, majd újra letölteni a Pinterestet. Hátha.
3/5 sedacurforte válasza:
Pár napja nekem sem enged menteni képeket, elvétve egyet egyet, nem jelenik meg a pinek mappában.
4/5 UchihaBeniko válasza:
Nekem is ezt csinálja, nem tudom mi tévő legyek! Egyet-egyet lement, aztán a többit nem! Teljesen kétségbe vagyok esve!
5/5 sedacurforte válasza:
Ma már minden okés , lehet képeket menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!