Tudnátok nekem diy karácsonyi ajándék ötleteket adni? Egy 12 éves fiúnak lesz. Lehet pinterestről vagy ahonnan akarjátok.
A diy azt jelenti, hogy Do It Yourself, azaz, csináld magad (magyarul)..:)
Kérdező, nincs semmi baj a behozott szavakkal, csak kétlek akkor használd, amikor tudod is mit jelent:)
Egyébként, írd be Te pinterestre, hogy diy christmas gift, ehhez azért igazán nem kellünk mi.. egyszerübb, ha te látod, magad válogatsz.
Micsoda tudálékos kis hülyegyerek vagy😄
Én írjam be neked pinterestre ezt a 3 betűt, mert te ehhez is nagyképű meg laza gyerek vagy? És még itt flegmázol is...kisnyuszi, kicsit csippants vissza a stílusodból, mert attól még, hogy anyádék nem lépnek a nyakadra, meg hagynak kis szaros létedre keménykedni névtelenül, előbb utóbb valaki megtanítja, hogyan kell normálisan beszélni. Na jó szórakozást diy 😂
egyrészt nem értem, hogy mi baja van mindenkinek, ma már szinte minden nyelvben így használjuk, hogy diy, most mit nagymagyarkodjunk itt?
msrészt meg komolyan nem értem azt se, h minek nem keresel rá te magadnak pinteresten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!