Mást is hivogat ez a szám?
Figyelt kérdés
0614433675, ha felveszi annyit mond, Köszönöm,hogy telefonközpontunkat hivta, munkatársunk hamarosan visszahivja. Mi lehet ez?2019. febr. 11. 12:35
1/8 anonim válasza:
Paromat is hivtak nem errol a szamrol de hasonlo volt. Eszunk agaban nincs felvenni es visszahivni meg foleg,lehet emeltdijas vagy kitudja. Ne vedd fel te se vagy ha felveszed utana ne hivd vissza
2/8 anonim válasza:
Üzletkötők, házaló ügynökök használnak ilyen rendszereket. Árulhatnak biztosítást, bútort, evőeszközöket is.
3/8 A kérdező kommentje:
Mikor felhivott, felvettem, szószerint kicsengett a vonal, smit nem értek. Köszönöm szépen a segitséget! Azt hittem valamelyik budapesi rendörkapitányság, még a nyáron tettem itt feljelentèst és ide-oda dobálták az ügyet,azt hittem mivel pesti szám, onnan hivnak. De igy mar kizartnak tartom...
2019. febr. 11. 13:14
4/8 anonim válasza:
Engem a saját bankom zaklatott így, pont ugyanezt mondta be, mintha én hívtam volna őket. Egyszer kivártam, felvettem (felvették?), és természetesen mindenféle kitűnő ajánlatokkal bombáztak. Azóta bementem és letiltottam a megkereséseket.
Valaki tényleg van a vonal túlsó végén, csak azért nem szól bele egyből, mert közben szerintem egy csomó másik számot is tárcsáz, hátha végre felveszi valaki.
5/8 repulo válasza:
Mások is keresték már a szám tulajdonosát.
6/8 anonim válasza:
Engem is hívtak mostanában többször, nem vettem fel, gondoltam, hogy valami hülyeség, mondjuk én valamilyen ügynökre tippeltem.
7/8 A kérdező kommentje:
Ugyanez a szám hívott? Bánná a fene ha beleszólna valaki, de ez...
2019. febr. 11. 14:43
8/8 anonim válasza:
Mi a bánatért kel visszahívni mindenkit, aki rád csörög? Ott egye meg a fene, majd hív, ha fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!