Gitár - cuccok (? )

Figyelt kérdés
Hali! Abba kéne egy kis segítség hogy szeretném, ha a gitárt (basszusgitárt) rá tudnám kötni egy erősítőre (lehetőleg kis jackes fülessel használható) és szeretnék effektet változtatni rajta a jövőbe. Ehez keresek lehető leg olcsóbb megoldásokat, és hogy mennyire működne a dolog. (Igen, 0-ról induló kezdő vagyok szinte, szóval csak az itteniek hozzáértő véleménye is érdekel:) )

2019. febr. 11. 00:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. febr. 11. 22:29
 12/25 A kérdező kommentje:
Ezek szerint azzal se érek semmit.. :(
2019. febr. 11. 23:02
 13/25 Ypszilon1980 ***** válasza:

Hát ahhoz a mini plughoz nem tudom effekt jó-e, nem biztos, de mindegy is, mert ahhoz úgysem tudod csatlakoztatni.

Én egy kisebb combo-t javaslok és ahhoz külön egy effektet, vagy veszel egy effektet amin van fülhallgató kimenet és akkor nem kell külön erősítő csak a fülessel tudod hallgatni. De az tényleg csak gyakorlásra jó, semmi másra.

2019. febr. 11. 23:07
 14/25 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ez olyan felesleges volt mint az életem. KB egy fillérem se lesz a dologra, szóval ja.. Azt hiszem felesleges ez is. Azért köszi a segítséget, ebből sem lesz semmi..
2019. febr. 11. 23:12
 15/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mármint mi volt felesleges? A bsszusgitár? Hát igen, ezek mind pénz kérdése dolgok.
2019. febr. 11. 23:52
 16/25 A kérdező kommentje:
Az életem is, és a basszusgitár is. igazából, ha egyedül meg tudnám tanulni normálisan és egyáltalán lenne pénzem hogy legalább halljam amit csinálok, jó lenne.. De így.. :D
2019. febr. 11. 23:59
 17/25 Waff ***** válasza:
Szerezz be egy olcsóbb akusztikus bőgőt. Ahhoz nem kell erősítő.
2019. febr. 12. 05:22
 18/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Pénze nincs, akkor akusztikus bőgőt sem fog tudni venni.
2019. febr. 12. 08:00
 19/25 A kérdező kommentje:
És nem is akar!:D Basszusgitár pont megfelel, csak ez kell, más nem. Csak meg akarom oldani hogy halljam. Az effekt pedig azért kell, mert amilyen zenét hallgatok, biztos nem olyan a hangja ennek, mint a zenékbe, és több félét hallgatok.
2019. febr. 12. 16:21
 20/25 Waff ***** válasza:
Szerintem neked kérdező fogalmad sincs milyen gitárt szeretnél. Az akusztikus basszgitár is basszgitár, és az elektromos tesója sem fog úgy hangzani a kezedben mint akármelyik hangfelvételen, lehet bármilyen erősítőd.
2019. febr. 13. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!