Gitár - cuccok (? )
Figyelt kérdés
Hali! Abba kéne egy kis segítség hogy szeretném, ha a gitárt (basszusgitárt) rá tudnám kötni egy erősítőre (lehetőleg kis jackes fülessel használható) és szeretnék effektet változtatni rajta a jövőbe. Ehez keresek lehető leg olcsóbb megoldásokat, és hogy mennyire működne a dolog. (Igen, 0-ról induló kezdő vagyok szinte, szóval csak az itteniek hozzáértő véleménye is érdekel:) )2019. febr. 11. 00:46
1/25 Ypszilon1980 válasza:
Ez elég zavaros így.
Egy basszusgitárt sima erősítőre nem nagyon szokás kötni, bár baja nem lesz csak nincs sok értelme.
A kis jack-es füles hogy jön ide, azon hallgatod?
3/25 A kérdező kommentje:
Szia, igen! A lényeg az lenne hogy végre legyen hangja, és tudjak "gyakorolni" legalább pengetni és azzal együtt hallani is legalább, ha már mást nem tudok. Csak hallani szeretném, és effektet rárakni :D De ahogy látod nem értek hozzá. Barátok/család nincs. Nincs kitől megkérdezni
2019. febr. 11. 14:56
4/25 Waff válasza:
Minden rossz szándék nélkül kérdezem...tisztában vagy a basszusgitár és a mezei 6 húros gitár közötti különbséggel?
5/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hozzáértő, ahogy mondtam szinte a 0-ról (!!!!) indultam. A gitár megvan, egy csoport (már kiléptem) azt mondták, erősítő kell hozzá. Nem tehetek róla hogy nem tud senki segíteni nekem :/
2019. febr. 11. 15:59
6/25 Ypszilon1980 válasza:
Hát nem tudom, erre van kb. 20 ezerért erősítő basszusgitárhoz, vannak rajta effektek is, gyakorolni jó, másra mondjuk nem, de legalább ahhoz való.
7/25 A kérdező kommentje:
Aha.. És olcsóbban nincs is? :/
2019. febr. 11. 17:48
9/25 Ypszilon1980 válasza:
Ez se rossz amúgy:
Olyat mondjuk nem fogsz találni, amiben mindenféle effekt is van, azt külön kell venned hozzá. Ezekben néha van torzító vagy ilyesmi, de nem tudom te mire gondoltál.
10/25 A kérdező kommentje:
Igen ez a kis plug már nekem is meg van nyitva egy ideje. 10k ért tudok venni a közelbe igazából, csak kíváncsi vagyok hogy ahhoz meg lehet-e oldani az effekteket (?)
2019. febr. 11. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!