Gitár - cuccok (? )

Figyelt kérdés
Hali! Abba kéne egy kis segítség hogy szeretném, ha a gitárt (basszusgitárt) rá tudnám kötni egy erősítőre (lehetőleg kis jackes fülessel használható) és szeretnék effektet változtatni rajta a jövőbe. Ehez keresek lehető leg olcsóbb megoldásokat, és hogy mennyire működne a dolog. (Igen, 0-ról induló kezdő vagyok szinte, szóval csak az itteniek hozzáértő véleménye is érdekel:) )

2019. febr. 11. 00:46
1 2 3
 1/25 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ez elég zavaros így.

Egy basszusgitárt sima erősítőre nem nagyon szokás kötni, bár baja nem lesz csak nincs sok értelme.

A kis jack-es füles hogy jön ide, azon hallgatod?

2019. febr. 11. 05:48
 2/25 anonim ***** válasza:
2019. febr. 11. 06:15
 3/25 A kérdező kommentje:
Szia, igen! A lényeg az lenne hogy végre legyen hangja, és tudjak "gyakorolni" legalább pengetni és azzal együtt hallani is legalább, ha már mást nem tudok. Csak hallani szeretném, és effektet rárakni :D De ahogy látod nem értek hozzá. Barátok/család nincs. Nincs kitől megkérdezni
2019. febr. 11. 14:56
 4/25 Waff ***** válasza:
Minden rossz szándék nélkül kérdezem...tisztában vagy a basszusgitár és a mezei 6 húros gitár közötti különbséggel?
2019. febr. 11. 15:22
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hozzáértő, ahogy mondtam szinte a 0-ról (!!!!) indultam. A gitár megvan, egy csoport (már kiléptem) azt mondták, erősítő kell hozzá. Nem tehetek róla hogy nem tud senki segíteni nekem :/
2019. febr. 11. 15:59
 6/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát nem tudom, erre van kb. 20 ezerért erősítő basszusgitárhoz, vannak rajta effektek is, gyakorolni jó, másra mondjuk nem, de legalább ahhoz való.
2019. febr. 11. 16:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Aha.. És olcsóbban nincs is? :/
2019. febr. 11. 17:48
 8/25 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ilyen van még:

[link]

2019. febr. 11. 19:10
 9/25 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ez se rossz amúgy:

[link]

Olyat mondjuk nem fogsz találni, amiben mindenféle effekt is van, azt külön kell venned hozzá. Ezekben néha van torzító vagy ilyesmi, de nem tudom te mire gondoltál.

2019. febr. 11. 19:16
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen ez a kis plug már nekem is meg van nyitva egy ideje. 10k ért tudok venni a közelbe igazából, csak kíváncsi vagyok hogy ahhoz meg lehet-e oldani az effekteket (?)
2019. febr. 11. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!