Régi típusú Orion tv-ről lenne szó.Ha bekapcsolom, a piros készenléti fény folyamatosan pislákol, ahelyett, hogy simán pirosan világítana. Be se lehet kapcsolni.
Még gondolkozom rajta megéri-e egyáltalán kihívni, ha lehúznak az emberről 20-30 ezret felesleges. Kicsit gyűjtök hozzá és újat veszek,vagy lehet egy darabig jó lesz aztán megint elromlik.
2019. febr. 3. 20:35
3/8 anonim válasza:
Valami hibát jelez. Kézikönyvben nincs leírva, hogy mit jelent?
2019. febr. 3. 20:48
4/8 anonim válasza:
10-es egységáron szoktam ilyeneket vállalni (legális vállalkozás), annyit ki is fizetnek érte általában.
Noha már elég ritkán van rá igény.
Ha jó állapotban volt a képcsöve, akkor még megérheti.
2019. febr. 3. 21:04
5/8 anonim válasza:
# 3
Ez nem így működik ezeknél, nincs leírva a kézikönyvben és nem is hibakód és nem fogja megmondani, hogy mi baja van.
Én sejtem, mert rengeteget javítottam, de nem mondom meg.
A hirdetésekhez tegyük hozzá, hogy ismeretlen előéletű és megbízhatóságú készülékek.
Ezzel szemben, amikor valakinek van egy bevált TV-je, aminek elégedett volt a képével (vagyis még jó állapotú a képcsöve), az szívesebben letesz érte egy 10-est, hogy életre keljen a megszokott társ, mintsem ismeretlen kalandokba vágjon a hirdetési piacon.
2019. febr. 3. 21:13
8/8 Bubuka508 válasza:
Vagy tápegységhibája van, vagy az is lehet, hogy ha legutóbb működés közben szakadt meg az áramellátása, akkor megjegyezte emiatt ezt az állapotot és most rögtön be akar indulni, de nem tud, mert valami piszok nagy zárlat van benne. Általában ilyenkor cirmogni is szokott. Konkrét diagnózist műszerész tudna mondani. Abban egyetértek, hogy ha jó képe volt, akkor még kb. egy tízes nagyságrendű költséget megér, ha eszmei értéke van számodra, esetleg többet is, de mindenki maga dönti el, mire mennyit szán. Mindenesetre távjavítani nem lehet, meg kell nézetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!