Meg tudná nekem valaki világítani, hogyan lehet
értelmezni egy segway-szerű "készülék" adatait? Akku:
42V 168W/h (? ), (4400 mA/h).! 2x350 W-os motorok (?!? ).
Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 12:18
1/9 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi?
2019. jan. 31. 12:30
2/9 anonim válasza:
Ez tipikusan egy hoverboard lehet. Akksiját egy óra alatt tölti csontra 0-ról a töltő (42Vx4,4A). Ha a csutkára ki van hajtva mindkét motor folyamatosan, akkor 0,24 órát, azaz 14 percet megy egy töltéssel (168 Wh/700Wx60).
2019. jan. 31. 13:56
3/9 anonim válasza:
Nincs azzal gond, hogy valaki nem szakember, de a rohadt életben ezt soha nem fogom megérteni, amikor oda van írva a szemed elé:
Wh
mAh
Amit te önkényesen hibásan olvasol le:
W/h
mA/h
Hülyeségeket kitalálva ezáltal. Miért csináljátok ezt? Normális dolog ez? Komolyan, ennyire hülyék az emberek, hogy ott van az arcodban és nem látsz?
2019. jan. 31. 14:12
4/9 Szirty válasza:
"Komolyan, ennyire hülyék az emberek, hogy ott van az arcodban és nem látsz?"
Igen. És meg is sértődnek a saját hülyeségükön...
Aztán jön a lepontozós hadjárat :DD
2019. jan. 31. 19:09
5/9 anonim válasza:
"hogyan lehet értelmezni egy segway-szerű "készülék" adatait?"
Szimpla fizika, SI mértékegységekkel. Általános iskolai tananyag. Szerintem te is fogod tanulni majd ha már iskolába jársz.
Akik ekkora elánnal hülyéznek nem árt, ha tudják, hogy az adatokat a "kütyü"- kézikönyvéből írtam ki ! Arra lettem volna csak kíváncsi, milyen vezérlés lehet ilyen.Egy barátom azzal szeretne munkába járni. A mosdatlan, habtajtékos szájúaktól nem kérdeztem semmit ! Nekik nyasgem ! Hoffhy.
2019. febr. 2. 19:52
7/9 A kérdező kommentje:
1/6.-nak: Kösz Szépen !5/6.Kösz Szépen ! (100%)A P=UxI 1W=1Vx1A keveredett össze bennem, a P=W/t 1W=1joule/sec.,azaz 1W=J/1sec.-el ! A szakirodalom szerint is vigyázni kell, az összekeverhetőségükkel !...3/6.-nak: Képzeld, 50 évvel ezelőtt, még elektrotechnikát is tanultam !Kétféle ember van:1.Akinek "van mire szerénynek lennie" (Pl.:Tudás).... 2.Aki szerény is !...Hoffhy.
2019. febr. 2. 20:50
8/9 anonim válasza:
V*A*h = Wh
Mekkora bonyolult lehet ez annak, aki még tanult is elektrotechnikát.
Utána meg ebből következik minden.
2019. febr. 2. 21:14
9/9 anonim válasza:
Egyébként a szakmai tanulmányok különben is súlyosbító, úgy főleg nem szabadna képtelenségeket leírni.
Értsd: nem mentség a hibás leírás, mert azt egy szakembernek röptében korrigálnia kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!