Melyik fúró/csavarozó készülék jobb?
Megszeretném lepni a páromat egy fúr/csavarozó készülékkel viszont nem tudom, hogy melyiket válasszam... Nem mindennapos használatra kellene, csak a ház körüli munkák elvégzéséhez, mindenképpen valami "időtálló" készüléket szeretnék.
Bosch PSR 1440 LI-2 akkus fúró/csavarozó : [link]
Bosch EasyDrill 12 fúró/csavarozó (1x1,5Ah akku):
Bosch PSB 1440 LI-2 akkus kétfokozatú ütvefúró-csavarozó (1x 2,0 Ah):
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
A középsőnek kicsi a nyomatéka 15Nm, mert az csak 12V-os NiCd akkuval van.
A másik kettőnek 34Nm, az már jó, használható. A harmadiknak nagyobb az akku kapacitása, így tovább bírja egy feltöltéssel.
Viszont csak 1 akku van hozzá. Viszont ha az nem szempont hogy kettő legyen, akkor az a jó választás.
Nem tudom mennyire profi a párod, de ez egy elég jó kis gép, mondjuk más árkategória.
A középső is Li-on akku egyébként, szerepel a leírásban is, de szemre is látszik (lapos akku).
Mutatok egy példát, hogy a Ni-Cd pakk miért nem tud olyan lapos lenni:
Igazából ennél az árkategóriánál nem szeretnék feljebb menni, továbbá mivel nem mindennapos használatra lesz úgy gondolom, hogy talán ez is jó lesz. Úgy gondolom, hogy a 3. fúróra esik a választásom, mivel erősebb az akkuja és az az 1000Ft ilyenkor nem számít.
Köszönöm a válaszokat és remélem jól választottam! :)
A PSB-nek nagyobb az akksija a PSR-nél, ez hobbi szinten nem számít, otthonra általában elég a kisebb is, így könnyebb a szerszám, könnyebb használni is.
Viszont a PSB tud ütvefúrni is, igaz, nem vasbetont, de egy téglával, gipszfallal megbirkózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!