Sziasztok! Elsősorban filmnézésre és játékra keresek 5.1es házimozi rendszert a tv-hez. Nem igazán értek hozzá, így nem is találtam meg, hogy mire volna szükségem, tudnátok ajánlani pár rendszert? Maximum 200ezer forintig és 5.1 minimum.
Logitech z906, annak, aki nem ért hozzá és olyan 5.1-et akar, ami hallható is. THX minősítés, 200 wattos mélynyomó. Persze, van ettől sokkal jobb cucc, de nem ennyiért. Szóba jöhet még Harman hkts szett is egy HK Avr-el, de az gyengébb lesz, ellenben fejleszthető később.
2019. jan. 27. 23:10
3/6 anonim válasza:
Na ne csináljunk már viccet,hogy 200 ezerből nem kap sem semmi jót.
13 éve hajtok egy akkor kb 90 ezres Samsung HT-TZ315 házimozit végig optikai kábellel,a mai napig nagyszerű hangzással.
2019. febr. 6. 11:53
4/6 anonim válasza:
A jó mindenkinek máshol kezdődik, nekem csak a hangfalak kerültek eddig kb. 400-ba és még mindig messze van attól, ami számomra"jó". Van, aki a tv hangszórót 2.0 Genius szettre cseréli 3000 ftból és el van tőle ájulva, szóval ez mind szubjektív. 200-ból megfelelő kapcsolatokkal használt hangfalakkal lehetne értelmes dolgot kihozni, de ahhoz több szakértelem kell. Nem akarom azt a Samsung szettet degradálni, örülök, hogy neked megfelel, az én szememben az egy nulla, de ezért gyártanak ennyi félét.
2019. febr. 6. 12:10
5/6 anonim válasza:
Persze minden viszonyítás kérdése,én csupán arra akartam utalni,hogyha egy laikus vett egy jó nagy TV-t,és nem a beépített hangszórókat akarja használni,és emellé van 200 ezre házimozira,akkor azért ne mondjuk neki azt,hogy felejtse el,meg hogy csak a használt jöhet szóba.
Lehet hogy ebben az árban csak konzumer cuccot kap,de nem is írta szempontként,hogy professzionális szint az elvárás.
Szerintem egyébként ma pont nehezebb házimozit venni,10-15 éve tele voltak velük az üzletek,széles választékban,ma pedig csak a végletek léteznek az árakban.
2019. febr. 7. 11:37
6/6 anonim válasza:
Eleve nem volt ennyi formátum, amit kezelni kellett. Az Atmos korában sok követelménynek kell megfelelni. Az, hogy van valakinek 200e forintja, semmit nem jelent, az igényei nem ismertek. Ezért javasoltam a Logitechet Z906-ot, mert legalább nagyot szól és hozza a mozis élményt, 200-ba sem kerül, ha netán később rájönne, hogy neki mégsem ez kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!