Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Windows Defender nyújt - e...

A Windows Defender nyújt - e megfelelő védelmet virus támadás ellen?

Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 08:01
 1/6 Balogh Bence 2019 ***** válasza:

Igen.

A felhasználótól persze semmilyen vírusirtó sem védi meg az eszközt, de a Defender megfelelő védelmet nyújt az átlagfelhasználónak.

2019. jan. 27. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem. (hú, de le leszek pontozva!)

Kiegészítő védelem ajánlott mellé.

2019. jan. 27. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Én csak ezt használom. Nekem mindent megtalál amit kellene, sőt néha olyat is amit nem. Volt már olyan, hogy írtam egy programot, át küldtem magamnak, letöltöttem, majd szólt, hogy csak akkor futtassam, ha meg bízok a programban, de könyörgöm azt a programot én írtam.

Viszont, ha úgy van pár apróságot tehetsz még a vírus írtó mellé. Ne a rendszergazdai fiókot használd, hanem egy sima felhasználóit, így mindenhez kérne egy rendszergazdai jelszót, nem tud olyan könnyen akármi csak úgy települni vagy futni. Mellette még a felhasználói fiók felügyeletet is beállíthatod.

2019. jan. 27. 08:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érthető, értelmes válaszaitokat. Elfelejtettem leírni, hogy win -7 -ről van szó
2019. jan. 27. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
2019. jan. 27. 10:39
 6/6 SirPurgatory válasza:
én 1xer használtam idáig pedig nem ma kezdtem,100%ig tudtam hogy van a gépen valami gebasz hát ez a szar nem találta,külsős cégek programjai igen de ez nem,mondjuk mit vár az ember ha olyan frissitéseket raknak néha össze hogy kékhalált kap tőle a gép,én ajánlom melegen valami külsős virusirtó használatát,eset,kaspersky,avg......anyám kinja majd te eldöntöd hogy melyik az amelyik bejön neked,de leszögezem hogy 100%os védelem nincs,tehát nem árt ha megis járatod a virúsirtót ha nem csinálsz semmit se agépen mert lehet hogy valmi átcsúszott a védelmen,erről jut eszembe ajánlott egy jó tűzfal is nagyobb beállitási perifériával mint a winhetesé,és egy kémprogram kereső ami nem megy állandóan csak néha ráküldöd a gépre egy kicsit kutakodni,én igy használom a gépet nincs is semmi bajom vele,ja meg persze legyen majdnem napra kész biztonsági mentésed a gépről és visszaállitási pontod is,Gondolom ebből az irományból lejött neked mennyire vagyok elégedet a win7 defenderével :))
2019. márc. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!