Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Letiltott a facebook, mit...

ATY. kérdése:

Letiltott a facebook, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Ma egy olyan üzenetet kaptam, amiben az állt hogy lezárták a fiókomat, na most! Történt már ilyen dolog, viszont akkor vissza is állították azt! Írtam is rögtön egy üzenetet, és erre azt írták hogy: “Biztonsági okokból nem adhatunk további információt arról, hogy miért tiltottuk fiókodat” na most ez kérem mi? Mégis az én fiókom.. Mit tudok tenni?

2019. jan. 16. 22:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
“súlyosan sértő magatartás miatt letiltott fiókokat nem tudjuk visszaállítani.“ nem tudják, vagy nem akarják visszaállítani? És írtam nekik még tegnap, azt írták hogy “nem vagy jogosult a facebook használatára”.. Most tényleg ekkorát hibázhattam?..
2019. jan. 17. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem ha trollkodsz, köcsögvagy a facebookon akkor miért itt siránkozol? Elég egyértelmű a facebook szabályzata. Nem kötelező a facebook használata. Ha ők úgy érzik, hogy súlyosan megsértetted a szabályzatot akkor ők úgy érzik és kitiltanak. Ennyi. Ez a többi normális felhasználó érdeke. Elég sok köcsög troll van így is a facebookon. És azért elég csúnya dolgot kell tenni, hogy valakit kitiltsanak főleg így, hogy nem ideiglenesen. Valószínűleg ebbe benne van, hogy korábban már volt velük eseted. Gondolkodni és nem trollkodni kéne.
2019. jan. 17. 12:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, volt már velük gondom, amikor nem az igazi nevemet használtam, akarom mondani, nem a teljes nevemet. Viszont senki sem akart trollkodni, senki sem aart a facebook csapattal akár még kicseszni is, hisz nem is tudnék, illetve értelmetlen lenne ez az egész.. Szóval nincs szó, és nem is volt szó trollkodásról!
2019. jan. 17. 12:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig valami ilyesmit kellett tegyél mert különben nem tiltanak le. A letiltásnak komoly okai vannak, és csak úgy hobbiból nem tiltanak le senkit. Inkább nézz magadba, hogy mit tettél. És szépen ide leírhatod konkrétan, nem rébuszokban mint ahogy korábban már tetted.
2019. jan. 17. 13:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mit tettem, fentebb is leírtam már hogy sejtem mi lehet az oka! Viszont ilyet először csináltam, és amúgy hogyha magamba nézek (amit már megtettem) és leírom ide konkrétan hogy mit tettem (amit szintén tudok) akkor a fiókomat visszakapom? NEM! Tudom mit tettem, viszont ezt szerintem el lehetne nézni, mivel vannak komolyabb dolgok, amik sértik ezt a közösségi platformot!
2019. jan. 17. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!