Facebookon, hogy lehet megnézni, hogy valaki felfüggesztette magát, vagy letiltott engem?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy baj van-e vagy, valaki bekavart,egy barátommal kapcsolatban.Köszi a normális válaszokat.2018. szept. 12. 17:34
1/8 anonim válasza:
Csak simán lépj ki a fiókodból, írd be a Facebook nevét a Google keresőbe, és majd nagy valószínűséggel kiadja az oldalát, ha nincs felfüggesztve, de megkérheted egy ismerősödet is, hogy ő keressen rá a saját fiókjából.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem irja ki.nincs ott.
2018. szept. 12. 17:45
3/8 anonim válasza:
Mindenkit meg lehet találni ha nagyon keres valaki valakit.
A jó múltkorában teljesen véletlenül feldobta nekem az illetőt, így akarva akaratlanul is megláttam az oldalát, pedig komolyan mondom, ha kerestem volna tuti nem bukkantam volna rá, de igy minden a kezemre játszott:D
4/8 anonim válasza:
Nem látok kivetnivalót egy ideiglenes, illetve álneves fiók kreálásában sem, amivel lehet tesztelni, vagy bármire használni, amikor éppen szükséges.
Egyébként nyilván törvényes keretek között gondoltam, sőt a saját személyes adataim védelmében.
A Facebook elég szemét cég ahhoz, hogy ennyi fricska már csak kijár nekik.
5/8 anonim válasza:
4 Értelmes ember nem szorul álnevek regisztrációjára.
6/8 anonim válasza:
# 5 Ennek mi köze az értelemhez? Azt sem tudod, miről beszélsz.
7/8 anonim válasza:
nem kell kamuprofillal vergődni, egyszerűen kérd meg egy ismerősöd, hogy keressen rá. ha ő látja, te pedig nem, letiltott, ennyire egyszerű.
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs kamu profilom,csak a meloban nem facézhat és felfüggesztette ennyi. Nem kell mindent belegondolni :)
2018. szept. 14. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!