Rengeteg ilyen mágneses baromság van a Youtube-on, csalás mindegyik, nézettségnövelési céllal.
De ez már nagyon sok éve megy, csak neked most újdonság.
Inkább használd a Google-fordítót és értelmezd ilyenkor a kommenteket a videó alatt, ahol elmagyarázzák a szélhámos trükköket is.
Meddig pöröghet egy ilyen:

Ilyen alapon nincs miről beszélni, ha még a figyelmeztetésem dacára sem vagy képes elolvasni, még a videó készítőjének saját aláírását sem:
---------------------------
For this fun project I used a 12cm fan, 7 neodymium magnets and a kidney shaped neodymium magnet from a harddrive. It's the same size I used for my energy generating coil devices. This video is a fake, it's inspired on many other "perpetuum mobile" videos on YT and I wanted to try if I could do it too. So don't take it too seriously. Can you tell how I did it? Let me know in the comments! :)
--------------------
Kategória Humor
----------------------
...és nyilván nem fordítom le, mert majd te megteszed.

Szerintem az ilyen kérdésekből simán lehetne örökmozgót csinálni, sose fogynak el ...
Kedves kérdező, ötödik osztályos koromban én is érdeklődtem az ilyesmik iránt, de aztán megtanultam a fizika törvényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!