A simsben segítség kéne everybady! Egyedi tartalom?
Figyelt kérdés
Sims 4-el játszom és már töltöttem le egyedi tartalmakat de sehol sem találtam piercinget, akár fülre orra. Tudtok jó egyedi tartalmas oldalt amit ti is használtok? A válaszokat köszönöm!2019. jan. 4. 22:10
1/5 anonim válasza:
Everybody* Es itt a helyes használat a somebody lenne.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem komolyan írtam szóval nem kell kijavítani de köszönöm. Várom a válaszokat🙂
2019. jan. 4. 22:20
3/5 anonim válasza:
Bocsánat. Fordítónak készülök, és néha fsz tudok lenni. Remélem megtalálod, amit keresel!
4/5 anonim válasza:
Tumblr.
QuirkyKyimu nagyon jókat csinált. Most új oldala van, most Mothsim néven. Jó sok pc-t meg tetoválást csinál.
Azt hiszem TSR-en Pralinesimsnek van egy-két fül PC-je.
Böngészni kell. Google képekbe írd be hogy “sims 4 x” és az x-et helyettesítsd azzal, amit keresel, így jutsz a leghamarabb azokhoz a dolgokhoz, amiket szeretnél.
Használd a modthesims WCIF alfórumját, nekem sokat segít, sok CC-t szereztem be onnan.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. jan. 21. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!