A sims4-ben miért van az hogyha berakom a mods mappába az egyedi tartalmat/tartalmakat akkor a játékban nem adj be? Most frissített a játékom vagy iyesmi és már próbáltam újra és újra berakni újakat/régieket, de semmi azóta sem.
Figyelt kérdés
Teljesen eredeti a játékom és nem régen vásároltuka cats&dogs kiegészítővel együtt(újon vettük)2018. febr. 7. 16:35
1/2 anonim válasza:
A játék beállításaiban engedélyezve vannak az egyedi tartalmak? Lehet, hogy a frissítés miatt újra be kell pipálnod.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen gondom van, a frissítés után minden eltűnt, pedig a letöltések bent vannak a mappában, a játékban is bepipáltam, mégsem hozza elő. Neked megoldódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!