Inverter perifériájának kiépítésében tudnátok segíteni? Nem szakmám, de megtudom csinálni nem vagyok értelmi fogyatékos, ezt egyesek kedvéért le kellett írnom!
Figyelt kérdés
Lenne nekem egy 5KW-os inverterem szinuszos ( [link] ) ezzel kapcsolatban szeretnék egy perifériát kiépíteni, de hogy miket kellene megvennem azt nem tudom. Pl, lenne egy külön kör csak az energiatakarékos világit ásnak, ill még egy kör a mikrónak, hűtőnek, sütőnek. Ehhez szeretnék vmi védelmet, fara téve dobozba szépen kivitelezve, plusz egy egy fázisú analóg mérőórát is beterveznék. Szeretnék még villámvédelmet neki villám és túlfeszültség védelmet is az inverter elé.2019. jan. 1. 09:50
11/11 Vortrex válasza:
Nem, én csak a villamos kivitelezőnél dolgozom munkásként, de ha tudok, szívesen segítek.
Utólag átolvasva a válaszomat, többé-kevésbé stimmel, bár a kérdező off-grid rendszere ellenére én inkább on-grid rendszerre jellemző segítséget próbáltam adni, mert annak ismerem a szakszerű kivitelezését, és bevallom a kettő összemosásából igazából mérsékelten intelligens választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!